Akkor is mehetek hat hetes vizsgálatra, ha megvan?
Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 19:39
1/7 anonim válasza:
Persze.
Mondjuk nekem nem volt kedvem (már megint vérezve terpeszteni), így vártam még egy hetet az orvosom "engedélyével" (felhívtam).
2/7 anonim válasza:
Nem! Mivel rendesen kézzel meg fog vizsgálni. Majd akkor menj, ha már elmúlt.
5/7 anonim válasza:
Felőlem mehetsz! Én nem mentem,nagyon véreztem! Megvártam míg elmulik,pár napon semmi nem múlt. És én sem éreztem magam kellemetlenűl!
6/7 anonim válasza:
Az ajánlott hat hetes vizsgálatra lehet menni 10 hét után is.
7/7 anonim válasza:
Igen jól vagyok összerakva! Csak szerintem ilyen jellegű vizsgálatra nem kellene menstruálva menni ha nincs halaszthatatlan panasz. Ráér elmenni 1 hét múlva is. Attól, hogy 6 hetes vizsgálatnak nevezik nem azt jelenti, hogy csak akkor lehet elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!