Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Miklós és a Diána milyen...

A Miklós és a Diána milyen keresztnevek lennének?

Figyelt kérdés
Ha lesz majd gyerekem és ha fiú lesz akkor Miklós, ha lány akkor Diánának hívnám őket... Jó ötlet lenne? :)

2016. febr. 3. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kisfiam Miklósnak hívják. A Diána is szép név.
2016. febr. 4. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Diána nem rossz bár elég szokatlan.

Miklós nagyon régimódi. Manapság már senkinek sem adnak ilyen nevet.

2016. febr. 4. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem mindkettő nagyon szép! :-)

Ismerek egy kisfiút, nagyon édes, tejfel szőke haja van és "Mikikének" hívják, így én a Miklós nevet hallva rögtön rá asszociálok és számomra teljesen pozitív:-)

2016. febr. 5. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ízlések és pofonok :) Én személy szerint a Miklóst nem adnám, a Diána mellé a Dánielt tudom elképzelni, Denis (ejtsd Denisz)-t.
2016. febr. 23. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Tetszenek. Neked is, hiszen ezeket választottad. Gondolj tartalék nevekre is, mert mi van, ha nem egy fiú, hanem kettő? Vagy két lányod lesz.
2016. febr. 28. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő jó név. :)
2016. máj. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!