Miket vásárolnál a gyerekeknek és miket főznél ha fizetésig 7000ft-od lenne?
Figyelt kérdés
Van két gyerekünk 3 és 1,5 évesek, a nagyobbik tejérzékeny. Van itthon rizs, 80 dkg lapocka, kétszer fél kg csirkemell,makaróni, orsó tészta, tarhonya, gríz, 5l novényi tej(mandula,mandula és rizs), fél kg darált hús, egy üveg meggybefőtt, négy üveg lecsó,egy üveg paradicsomlé, hagyma...kb ezek vannak itthon. Hogy osszam be a pénzt? Vagy 25000ft hagytam ebben a hónapban a gyógyszertárban, ezért vagyunk most szűkösen. Megoldható? Olaj Zsír is van itthon.2016. febr. 3. 11:36
12/15 anonim válasza:
Szia, bocsi, hogy offolok, de 1,5 éves gyerkőc miatt nem jár a gyed? Csak, mert az elvileg holnap érkezik. Csak azért kérdeztem hátha elfelejtetted és fellélegezhetsz... :)
13/15 A kérdező kommentje:
De jár a gyed,de mi 9-10.-e környékén szoktuk kapni.
2016. febr. 4. 16:34
14/15 A kérdező kommentje:
A munkahely a kifizetőhely, így akkor szoktam kapni mikor a ferjem is a fizetést,de ki fogunk jönni addig csak szűkösen. Főztem ma reggel tojásos lecsot,ebédre sargaborso levest virslivel,meg paradicsomos húsgombócot, holnap is ezt esszük. Szombaton csinálok meggylevest meg pörköltöt orsó tésztával veszek majd hozzá céklát mert azt nagyon szeretik a gyerekek. Anyukám hozott mandarint,úgy hogy gyümölcs is van a gyerekeknek. Hétfőn meg csinálok a csirkemellből palóc levest meg sütök fánkot vagy palacsintát mert van 3 üveg házi lekvárunk is. Aztán meg már fizetés is van. Csak nehogy jöjjön valami váratlan kiadás. Kislányomnak múlt héten kellett lencsét cserélni a szemüvegében az is plusz 12000 ft volt. Pelus tápszer van itthon, annyira mégsem vészes a helyzetünk, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. :-) Tegnap meg ma sem voltam boltban, anyukám hozott még kenyeret is. Úgy hogy a 7 ezer ft még mindig meg van. Kb. 5 napra csak elég lesz...
2016. febr. 4. 16:45
15/15 A kérdező kommentje:
Kedden lesz az oviba farsang oda kell még vagy 1500ft üdítőre rágcsára. De aznap meg már lesz fizetés remélhetőleg...
2016. febr. 4. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!