Várható pénteken családi vagy gyed húsvét miatt számlára?
Kedves utolsó!
Ha ezen az elven vállalnának az emberek gyereket,akkor valószínűleg szépen lassan kihalnánk!
Kevés az az ember,aki támogatás nélkül,minden gond nélkül fel tud nevelni egy gyereket!
Van...
de érdekes,minden hónapba megjelenik legalább egy ilyen kérdés :-S
Most Gyeden vagyok,de itthonról dolgozok mellette,mert itthon maradok még a gyerekemmel pár évig,és gyűjtögetek azokra az időkre,mikor semmit nem adnak.
Az államkincstár honlapján elseje szerepel.
Bocsi,
de a férjem munkahelye nem fizette ki a fizetését, a munkaügy szerint viszont nem bontották fel a szerzősését, tehát onnan sem ját semmi. Nekem 99 ezer a Tgyásom, + kettőnknek jár vissza 190 000 Ft adóvisszatérítés, amivel az állambácsi már 2 hete késik :-(. Jelenleg csak az én járandóságaim vannak, ez meg azt jelenti, hogy jelenleg 6 ezer forintom van a következő kifizetésig. Igen nagyon várom már, mert 2 éve amikor elkezdtünk a második babán gondolkodni, akkor nekem és a páromnak is "biztos" munkahelyünk volt. De mára mindez szertefoszlott :-(
Ha te ennyire nem vagy rászorulva a családira vagy a gyedre,akkor minek nyitod meg az ilyen kérdéseket?
Ezek szerint mégis csak érdekel,hogy mikor van számlán a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!