Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rögön sebészet vagy még...

Rögön sebészet vagy még figyelgessem?

Figyelt kérdés
Az elmúlt két hétben kétszer kicsit akadozva pisilt a kisfiam. Védőnő szerint szűkült mióta hazajöttünk a kórházból, mondta figyeljem és ha kicsit felpuffad, vagy begyullad a kukija akkor menjünk el a sebészetre. Mit csinálnak ott vele? Rögtön felvágják?
2016. jan. 29. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mekkora fiú?
2016. jan. 29. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
tegnap töltötte a 8.hetét
2016. jan. 29. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

8 hetesen szűkült???

Mihez képest? És már eleve baj volt, hogy figyelted hogy akadozva pisil?

Mi amikor hazajöttünk a kórházból, még icipici lyuk volt csak a kukiján. Minden fürdésnél finoman gyengéden húzogattam hátra (2x3x) amennyire engedte a bőr, és kb fél éves korára lehetett visszahúzni a bőrt teljesen (vagy később). De sosem figyeltem, akadozva pisil-e. Most látom, mert lassan 3 évesen már nem pelusozik, de hogy kis korában hogy pisilt a pelusba, azt nem tudom.

2016. jan. 29. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Védőnő szerint ahhoz képest mint mikor hazajöttünk a kórházból. Igazából én se értem hogy szűkült én azt gondolnám ,hogy ahogy hazahoztuk utána már nem fejlődik úgymond visszafele. A pisilését úgy tudom nézni hogy egy kicsit pelus nélkül van az öltöztetőn és vagy pisil közbe vagy nem.
2016. jan. 29. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!