Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalás válás után...

Gyerekvállalás válás után közvetlenül?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok, férjem 44. Ez a 2. komoly kapcsolatom, 7 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, de nem tudunk együtt élni. El fogunk válni. Szépen csendben. Nem tudjuk a problémáinkat megoldani.

Viszont nagyon szeretnék kisbabát. (Már 2 vetélésem volt mióta együtt vagyunk.)

A férjem lenne az apja. (Vagyis mire megszületne, már volt férjem lenne.)

Már beszéltem a férjemmel erről a tervemről. Nem zárkózott el tőle.

Már nincs nagyon sok bizodalmam a férfiakban, már nem akarok komoly kapcsolatba keveredni senkivel.

Viszont nagyon szeretnék gyermeket.

Ő az egyetlen, aki hiányzik az életemből.

Anyának még ezt a babás témát nem mertem megemlíteni. A többit tudja.

Mi erről nektek a véleményetek?

2016. jan. 29. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

A ti döntésetek. Viszont, mindig egymáshoz kötne titeket a gyerek, mindkettőtöknek nehezebb lenne párt találni. Persze, nem lenne lehetetlen, de én pl. eleve kizártam a gyerekes pasikat, biztosan vannak még ezzel így egy páran.

De ha te úgy érzed, hogy neked belefér, és a férjed is őszintén akarja, végigkísér a terhesgondozáson boldog apaként, támogat téged lelkileg és felezitek a költségeket, akkor tedd. De akkor ne anyukád vagy a mi véleményünk miatt.

btw: a vetélések után volt kivizsgálás? mert ha nem, talán azt még meg kellene csinálni, mielőtt nagy döntéseket hozol. gondolok itt arra, hogy nekem pl. minden nap egy szurit kell adni azért, hogy a kicsi megmaradjon, én ezt egyedül nem bírnám lelkileg.

28N

2016. jan. 29. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Megértelek, de nem tartom jó ötletnek. Nem hiszem, hogy tisztában vagy vele, hogy milyen egyedülálló anyának lenni. Egy baba egy jól működő kapcsolatot is próbára tesz...egyedül meg borzasztó nehéz. de a te döntésed.

ha szeretitek egymást, gyereket akartok egymástól nem tudom elképzelni miért kell elválni és miért nem dolgoztok a probléma kijavításán?

nem írod mi a probléma, de lehet megérné ezzel a kérdéssel is foglalkozni.

2016. febr. 1. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!