Hogy hívták a dédszüleiteket?
Dédszülők: Mária, Balázs, György, Erzsébet, Ernő, Teréz, Dezső és még egy Erzsébet.
Gyerekek: Alex és Maja. Hát nem túlságosan hagyományos nevek :)
Anna, Zsófia, Mihály, többit nem tudom.
Ezek a nevek manapság is így hangzanak.
hűha, megfogtál. Most csak az jut eszembe, hogy az egyik dédapám József volt (valamiért nálunk nagyon sok József nevű férfi volt a családban), az egyik dédanyám pedig Juliánna. Na, meg most eszembe jutott, egy másik dédanyám Gertrúd volt.
Az egyetem alatt csináltam egy tök jó genogramot, mert kellett az egyik órára, és ott mindenkinek rajta van a neve is, de nem tudom, hogy hová tettem.
A gyerekeim neve amúgy Krisztián és Alex. Ilyen nevek egész biztosan nem voltak a korábbi generációknál a mi családunkban :)
Sándor és Ilona, Miklós és Mária, Zoltán és Olívia, Hajnal (férfi!) az ő feleségét nem tudom
Kisfiam Attila
Dédszülők: Katalin, István, Anna, László (anyu nagyszülei). István, Margit (apu anyai nagyszülei, az apairól semmit nem tudok.)
Gyerekek: Léna Katinka (a 2. nevét az én dédim és két dédmamája után kapta, szerencsére a dédi megérte, hogy láthatta az első ükunokát), Lotti Fruzsina.
Anyukam nagyszulei (anyai agrol) Katalin, Janos
Apukam nagyszulei (szinten anyai agrol) Margit, Jozsef, (apai agrol ) Katalin es Lajos .
Fiaim: Erik Tibor es David Mark
Ilona,János,Katalin,Ferenc-apukám nagyszülei
Anna,József,Katalin,József-anyukám nagyszülei
Érdekes,a családban többször ismétlődnek a későbbiekben is :)
Akkor is voltak "divatos" keresztnevek,amint látható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!