Felek egy kicsit, esetleg egy kis batoritast?
Figyelt kérdés
Kint vagyunk az allamokban, van egy 21 honapos kisfiam. Jovo honap 12 en hazautazzunk, ferjemnek kozben jott valami a munkahelyen es o nem tud jonni velunk, o itten dolgozzik mi szoktunk hozza jonni par hetre de eddig mindig utanunk jott es mikor mentunk haza is jott velunk. Most felek nagyon csak kisfiammal utazni, mert 11 oras ut Frankfurt ig, es ottan muszaly lesz 11 orat varnunk is. Koszi elore es legyszi kimeljenek a rossz kommentek. Es igen en nem igazan szeretek ide kikoltozni,igy par het tenyleg Jo..a fiam is allampolgar es a ferjem is.2016. jan. 25. 21:02
1/6 anonim válasza:
Komolyan úgy éltek és fogjátok "nevelni" a gyereket, hogy néha-néha látjátok a férjedet? Vagy ez a hosszú házasság titka?
2/6 A kérdező kommentje:
Most jelenleg San Francisco ban elunk, ahol egyaltalan nem tetszik nekem.. 1 ev mulva sikerul a ferjemnek mas allamban ahol nyugisabb van at jonni munkavval kapcsolatosan es akkor mi is koltozzunk ki vegleg. De nem akartam ennyire elmenni most evvel az egesszel, mivel most csak arrol van szo hogy hazautazzunk.. De azert koszi a valaszod
2016. jan. 25. 21:11
3/6 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire bátorít, de én tavasszal utazok (akkor lesz)13 hónapos kisfiammal.
24 ora az út, 3 átszállással.
En sok játékkal készülök, ujakkal. Sok étellel! Éhes babával sosem jo.
Am tippekert a pinterestet böngészem, nagyon ajánlom! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi.. Mi mar utaztunk tobbszor vele, de ferjem mindig velunk volt. Most lesz, hogy csak en Meg kisfiam utazzunk. Ti hova utaztok?
2016. jan. 26. 06:38
5/6 anonim válasza:
Ausztráliába.
Am hallottam h a stewardessek nagyon kedvesek es segítőkészek, foleg hha az ember egyedül utazik babájával.
6/6 anonim válasza:
Miért nem rakatjátok át a repülőjegyet későbbre, amikor a férjed is haza tud repülni veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!