Mennyi mecsek teát lehet adni egy 7 hetes babának?
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 11:11
2/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyi a max de olyan túl sokat nem biztos, hogy elfogad. Ha szoptatod inkább te idd meg. Készülj azért arra is, hogy lehet fordítva sül el és rosszabb lesz tőle mint az en babámnál, van ilyen is. Akkor esetleg próbáld az édeskömény teát, ha az se jó akkor azt hiszem még ánizs van benne. Sajnos van amikor pl az ánízs jó a babának az édeskömény meg nem (nálunk pont ez volt) vagy fordítva, akkor a mecsek baby-nek nem lesz jó hatása.
3/7 anonim válasza:
hát előszőzőr maradj a pár kortynál,én megbántam,hogy anno adtam neki úgy begörcsölt tőle,hogy csak na,mondta a védőnő,hogy átmozgatja az édeskömény a beleket, és azért. Ha tápszeres,és beválik adhatod evés közt, szoptatásnál inkább csak pár kortyot
5/7 selflike válasza:
Amennyi beléfér.. Próbálkozz.. Ha meghal, a kvetkezőnél már nem fogsz ilyen baromságokat kérdezni.
6/7 A kérdező kommentje:
utolsó igazán kedves vagy mit ne mondjak. emberségből nem szorult beléd túl sok, vagy borzalmas humorérzékkel áldott meg az ég.
2016. jan. 31. 09:36
7/7 selflike válasza:
Kicsit morbid a humorom, bocsi. :)
Egyébként gőzöm nincs. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!