Van kedvetek tippelni? Nagyon kíváncsi vagyok.
2016. jan. 21. 17:50
6/9 anonim 

válasza:

38 kislány
Bár ismerek olyat akinek 32 hetesen ekkora pocakja volt második babával, meg is voltam lepve, azt hittem először már a kiírt dátum körül jár.
7/9 A kérdező kommentje:
35. hèt,fiú
Nagyon vàrom a vègèt,hatalmasnak èrzem magam. Az előző terhessègemnèl közel sem voltam ekkora. Persze szàmìtottam rà hogy màsodszor nagyobb lesz a pocim,de arra nem,hogy ennyivel. Nèha úgy èrzem szètszakadok.
Köszönöm a vàlaszokat
2016. jan. 21. 21:38
8/9 anonim 

válasza:

34 és fiúra tippeltem volna, de látom, már írtad, hogy 35. Gratula a babához!
9/9 anonim 

válasza:

Különben az enyém ennél nagyobb így a szintén 35. héten, pedig első baba, és amúgy vékony vagyok, és csak a hasamra jött fel minden, szóval eléggé függ nemcsak az egyéni alkattól, hanem egy adott várandósságtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!