Menstruációs kérdés! Valaki tud tanácsot adni?
Az lenne a kérdésem hogy!:2009 decemberében született a fiam!És a menstruációm eddíg mindíg megjött!!Legutóbb feb.19.-én jött meg és azóta semmi!!Mult héten csináltam egy tesztet az negatív lett és ma is csináltam egy tesztet az is negatív lett!!Ha terhes lennék akkor már pozitív lenne ugye???A hasam görcsölget már több mint egy hete....de semmi!!Mit csináljak???Eseleg nődoki??
Vagy ez még ilyenkor normális és belefér???
Jaj köszike a gyors válaszokat!!:)Csak olyan kényelmetlen ez a helyzet hogy várom de semmi és nem tudok már mire gondolni....!:)Akkor majdcsak megjön egyszer!!:)
A mi bébink 9.-én született!!3360grammal és 55cm-el!!
Mostmár 65cm és 6250gramm!:)
Nagy fiú!!:)
Szia!
Én 1,5 éve szültem, teljesen rendszeres azóta a ciklusom, most nekem is 19-én kellett volna megjönnie és tegnap jött meg (pont egy hetet késett). És rengeteg ilyen kérdést olvastam, hogy febr. 19-e után késett sok nőnek, nem tudom mi lehet ez.
A teszt egyébként már mutatta volna, ha baba van.
Boldog babázást!
1,5 éves kislány anyukája
2.
3600gr-l született és 56 cm-el,most tartunk 6200gr-nál és 62cm-nél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!