Szerintetek ez normális érzés szülés után?
Két hete szültem, de elég sokat sírok mostanság. Olyan gyorsan eltelt ez a 9 hónap, és a szülés is nagyon gyors volt
Mármint maga az egész. Nem úgy történt mint a nagy fiamnál h a ki írt napon be fektettek és még rá húztam pár napot, hanem itthonról mentünk és mire fel eszméltem már a szülőszoban voltam. Gyors volt (bár ez jó h nem vajúdtam órákig). Nem tudtam úgy rá hangolódni az egészre mint anno. Aztán már itthon is voltunk és ment minden a régi kerékvágásba.és a sírásom oka az h nem tudtam megelni az egész kismamasagot, pedig annyira szerettünk volna kistesot és totál nem így képzeltem a terhességem ahogy lezajlott. Illetve pár év múlva szeretnék még egy babát, de a férjem jelenleg teljesen elzarkozik ettől. Ez nagyon megvisel :( úgy érzem már nem lesz több gyerekünk mert tőle függ az egész. Vagy nem is vagyok normális h ilyenekre gondolok?
4-es, és kit érdekel, hogy nem lesz gyereked? Senkit, piszkosul nem tartozik a kérdéshez.
Kérdező: kicsit túlgondolod ezt, nem kell. Természetes, hogy a nagy mellett más, szinte elrohantak a napok, a következővel meg várj, még csak most jött világra a csöpp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!