Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért születik mostanság több...

Miért születik mostanság több fiú gyermek?

Figyelt kérdés
Az öregek szerint a háború előjele. Nagyon megrázó ez a gondolat, de lehet alapja? 15+3 hetes kismama
2008. szept. 17. 07:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Hát nemtudom, az én környezetemben pl. rengeteg lány születik.:) Idén a rokonságba én leszek az 5. aki lányt szül.:)

Szerintem az öregek szerint már minden mindennek az előjele.:)) Szóval alaptalan az állítás véleményem szerint. Inkább olvasgass a terhességről minthogy ilyen hülyeségeken gondolkozz, fő a pozitív gondolkodás!;)

2008. szept. 17. 07:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

az "öregek" sajnos még a múltban élnek, nekünk a jövőre kell koncentrálni!

Én is úgy látom, hogy több fiú gyermek születik mostanság, de EZ NEM ELŐJEL!

Ne foglalkozz ilyenekkel!

Boldogan várd a babádat, hogy Ő is boldog lehessen!

26 hetes kismama

2008. szept. 17. 07:52
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Én meg azt hallottam, hogy azért születik most több fiú, mert a női nem többségben van jelenleg az egész világon, és hogy kiegyenlítődjön ez az arány. Nekem is fiam lesz. Mindenesetre tényleg érdekes, mert az én környezetemben is nagyon sokan várnak fiút. Boldog babavárást! 30 hetes kismama.
2008. szept. 17. 08:00
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Sziasztok! Szerintem ennek az lehet az oka, hogy legtöbb nő úgymond"programozott" szeretkezés által esik teherbe. Mivel figyeli a peteérését. Ha előtte pár órával szeretkezik , vagy kilökődés után párral,a fiúgyermekre nagyobb az esély. Ha egy-két nappal előtte, vagy utána, akkor viszont a lányra. Én legalábbis így tudom. Mindenki "bitosra" szeretne menni, nem hónapokat várni, és pont akkor teherbeesni, amikor szeretne. Én is így voltam vele, így csináltuk és láss csodát, kisfiam lett. Ez a második terhességem, még nem tudom kislány-e, de spontán terhesség, nem számítottuk ki a napokat, remélem kislány!!Mindegy amúgy, az egészség a fontos! 24 hetes kismama
2008. szept. 17. 08:17
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

A 4. válaszolónak teljesen igaza van. Sajnos, ma már nem úgy jön a gyermekáldás, mint régen, h. bármikor szeretkeztek, gyerek lett belőle. Nehezebben esünk teherbe és ezért "kénytelenek" vagyunk, tudományos, számolgatós módszert alkalmazni, aminek a következménye, h. pont a pete kilökődésekor érkezik a megtermékenyítő sperma, és ilyenkor nagy eséllyel fiú születik. Mert a lányok lassúbbak, a fiúk virgoncak és gyorsak, beelőzik a csajokat. Ezért van az, h. ha a pé előtti az áldás, akkor az lány, mert lassabban ér oda.

A legfontosabb egyébként, h. arra gondoljunk, h. egészséges gyermeknek adunk életet, nemtől függetlenül!

Boldog babavárást!

2008. szept. 17. 08:55
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Tudomásom szerint mindig is több fiú gyermek született. A férfiak korábbi halandósága, a háborúk és más tényezők miatt azonban mégis a női nem van többségben. Az "egyensúly" fennmaradásához szükséges, hogy több fiú szülessen.
2008. szept. 17. 09:00
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Én pont azt olvastam valahol, hogy a több fiú gyermek születése nem a háború előjele, hanem pont az ellenkezője. hogy háború után több fiú gyermek születik a pótlás végett.

De azt hiszem, minden hozzászólónak igaza van. A tervezett terhesség is indok, a módszer, hogy mikor vannak együtt a párok. de az is lehet, hogy valóban csak többen vannak a nők és a természet így akarja az egyensúlyt megőrizni.

2008. szept. 17. 09:10
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Annyira jellemző ez a negatív, apokaliptikus hozzáállás az öregekre... mindenben csak a pusztulást, a szörnyűséget képesek meglátni. Nem csoda, hogy a fiatalok nem szívesen időznek az öregek társaságában. Remélem, én nem ilyen leszek...

Egyik nap voltam fodrásznál, beszélgettünk, tök jó volt a hangulat, erre becsurgott 2-3 öreg, és pillanatokon belül vágni lehetett a pesszimizmust a teremben. Rögtön a kórház, és a betegségek került terítékre.

Úgyhogy az öregek ilyen 'bölcs' megállapításaival óvatosan kell bánni! ...

2008. szept. 17. 09:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, számomra is elég régimódinak tűnt ez a feltevés, és kicsit felháborítónak tartom, hogy ezzel traktálnak engem. De így lesz mivel visszavágnom:)Boldog babavárást.
2008. szept. 17. 09:43
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
Háború után szokott több fiúgyerek születni. Máig megmagyarázhatatlan, hogy igazából miért, mi okozza, de az tény, hogy amikor egy háború után csökken a férfi lakosság,akkor a természet gondoskodik az arány kiegyenlítéséről és valóban több fiú születik. Valószínűleg most is valamiért kibillent az arány és a nők vannak többségben (persze a nemek aránya sosem egyenlő de most kicsit jobban többségben vannak a nők talán) és ezért születik több fiú. Amikor én szültem tavaly, az egész osztályon csak két kislány volt, a többi mind fiú :)
2008. szept. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!