Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kelengye kerdés és havi...

Kelengye kerdés és havi kiadás? Többi lent

Figyelt kérdés

Tudnátok jó listát küldeni?

Továbbá, mennyi pelus, törlőkendő, kenőcs, fürdető fogyott el havonta? Részletesen letudnátok irni?

2016. jan. 14. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb 200 darab pelenka, 4 csomag popsitörlő ami minden hónapban kell nekünk. Popsikrémből sudocream-et használok a nagyobb tubussal és 3 hónapig elég mivel nagyon vékonyan kell kenni. Olaj és fürdető nem tudom még, a gyógyszertáriról kb 1 hónapja álltunk át Nivea Baby-re, szerintem az is sokáig elég lesz ahogy tűnik.

Kelengyelistát linkelnék csak telefonról macerásabb.

2016. jan. 14. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Az elején napi 8-10 pelenka fogyott, ehhez megfelelően több törlő is.

Most hogy 5 hónapos, napi 6-7 pelenka (=~200), és heti egy csomag 80-as popsitörlő (=havi 4*80).

Kenőcs: napi szinten nem használunk, csak mandulaolajat kaki után, abból ~400 ml fogyott el 5 hónap alatt.

Szép a bőre. Ha mégis kipirosodik (nagy ritkán), akkor Sudocream. Abból még mindig azt a pici termékmintát használjuk, amit valamelyik várandós csomagban kaptunk.

Fürdető: a gyógyszertárit nem használtuk. Helyette Ceumedet. 200 ml-s és még van belőle, de csak azért, mert utál fürdeni, ezért nagyon gyorsan lezavarjuk, kb. egy 2*5 forintosnyi fürdetővel.

2016. jan. 15. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:

*jó kelengyelistát én még nem találtam. Mindegyiken írnak olyat, amire nekünk semmi szükségünk nem volt.

Pl.: itt van előttem a patikában osztogatott bébi újság: újszülöttre hosszú ujjú PÓLÓT (!) ír, pulóvert, kardigánt. A harisnya is a listán - mi kb. 3 hónapos koráig nem adtunk rá, mert nem tűrte (a köldökére érzékeny volt még azután is hogy begyógyult).

2016. jan. 15. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Napi 8-10 pelenka az elején, később sokkal kevesebb. Törlőkendőből kb 8 csomag fogy egy hónapban, popsikenőcsből 3-4, mikor hogy. De én vagy, hogy egy-egy fél tubust otthagyok valahol (nagyszülőknél, itt-ott, ahol gyakran járunk, táskákban). A gyógyszertári fürdető nagyüzemben fogyott, azóta már Neogranormont használunk, abból kevesebb kell.
2016. jan. 15. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!