Kelengye kerdés és havi kiadás? Többi lent
Tudnátok jó listát küldeni?
Továbbá, mennyi pelus, törlőkendő, kenőcs, fürdető fogyott el havonta? Részletesen letudnátok irni?

Kb 200 darab pelenka, 4 csomag popsitörlő ami minden hónapban kell nekünk. Popsikrémből sudocream-et használok a nagyobb tubussal és 3 hónapig elég mivel nagyon vékonyan kell kenni. Olaj és fürdető nem tudom még, a gyógyszertáriról kb 1 hónapja álltunk át Nivea Baby-re, szerintem az is sokáig elég lesz ahogy tűnik.
Kelengyelistát linkelnék csak telefonról macerásabb.

Az elején napi 8-10 pelenka fogyott, ehhez megfelelően több törlő is.
Most hogy 5 hónapos, napi 6-7 pelenka (=~200), és heti egy csomag 80-as popsitörlő (=havi 4*80).
Kenőcs: napi szinten nem használunk, csak mandulaolajat kaki után, abból ~400 ml fogyott el 5 hónap alatt.
Szép a bőre. Ha mégis kipirosodik (nagy ritkán), akkor Sudocream. Abból még mindig azt a pici termékmintát használjuk, amit valamelyik várandós csomagban kaptunk.
Fürdető: a gyógyszertárit nem használtuk. Helyette Ceumedet. 200 ml-s és még van belőle, de csak azért, mert utál fürdeni, ezért nagyon gyorsan lezavarjuk, kb. egy 2*5 forintosnyi fürdetővel.

*jó kelengyelistát én még nem találtam. Mindegyiken írnak olyat, amire nekünk semmi szükségünk nem volt.
Pl.: itt van előttem a patikában osztogatott bébi újság: újszülöttre hosszú ujjú PÓLÓT (!) ír, pulóvert, kardigánt. A harisnya is a listán - mi kb. 3 hónapos koráig nem adtunk rá, mert nem tűrte (a köldökére érzékeny volt még azután is hogy begyógyult).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!