Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, főként akik már...

Anyukák, főként akik már dolgoztok, hetente hányszor mostok hajat?

Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 17:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

2 naponta. Mert muszáj, nagyon gyorsan zsírosodik sajnos.

Amikor nem dolgoztam is 2 naponta mostam, nem szeretem, amikor zsírtól csatakos a hajam.

2016. jan. 12. 20:29
 12/20 anonim ***** válasza:
36%
Heti 2-3 alkalom. 1-2szer csak mosas es balzsam egyszer pedig kokuszolajozom foliaba tekerem es 4-6 Ora mulva mosom legkorabban. Iszonyu szaraz (nem festett) a hajam sosem zsirosodik....picit sem.
2016. jan. 12. 21:21
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

A munkának semmi köze a hajmosásomhoz :))

Hetente 1 alkalommal bőven elég megmosnom, akkor is csak én érzem rajta, hogy nem olyan friss, nem látszik rajta, a hátam közepéig ér, így nem kell beszárítgatni soha, csak "lóg" magának természetesen :)

Nyáron, meg mostanában, hogy elkezdtem edzeni kb. 5 naponta mosom az izzadás miatt.

2016. jan. 12. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Normal esetben 3 naponta, de amikor futni is jarok rendszeresen, akkor minden masnap mosnom kell. Nagyon beizzadok es ha nem mosom ki, akkor kepes vagyok sebesre vakarni a fejboromet es oersze a hajam eleve rosszul nez ki.

En epp emiatt evek ota nem hagyom megnoni, maximum vallig er.

Beszaritani szoktam, ha sok dolgom van, akkor hagyom magatol megszaradni, mert ugy is egesz jol nez ki.

2016. jan. 13. 07:27
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Heti kétszer-háromszor, mert viszonylag gyorsan zsírosodik. Úgy vagyok, mint az előző hozzászóló, hogy ha futni megyek, utána mindig meg kell mosnom,mert annyira leizzadok, hogy a hajam végéről csöpög az izzadság. :-)
2016. jan. 13. 09:51
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Két naponta mert nagyon zsírosodik.Moshatnám naponta is akár,de azt meg nem merem.
2016. jan. 13. 10:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért nem hasznos a válaszom, mert nekem elég heti egyszer hajat mosni?

Jól van, bosszúból mindenkit lepontozok én is!

2016. jan. 13. 13:13
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

17-es, te legalább kaptál 27 %-ot, én 0 %-t, pedig nekem is elég heti egyszer. :)

Nem hiszi el, irigykedik, igénytelennek gondol - ezek a variációk. Egészségére!

2016. jan. 13. 13:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mindenkit lepontoztak, előttem rejtely, hogy mi okból.
2016. jan. 13. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
nem tök mindegy,engem is lepontoztak,ki nem szarja le?
2016. jan. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!