Angliaban szuletett kisfiunak nev otletek?
34 hetes vagyok es egyszeruen nem tudunk nevet valasztani. Sok angol nev van ami tetszik,megis kicsit idegen tolunk. Nekem a Noah all az elso helyen,de parom nem ujjong erte ugyhogy egyelore Daniel-nel tartunk. Ezzel ugy vagyok hogy tetszik,jo lesz ha nincs mas,de nem az igazi. Egy ideig volt Adam a listan de aztan azt mindketten elvetettuk. Rengeteg listat vegigneztunk mar,lehet tul sok is volt,ezert gondoltam megkerdezem itt,kinek milyen otlete van,hatha igy konyebb valasztani.
Koszi
Nekem Benjamin lett a fiam.
Noah nekem is tetszett de a paromnak nem :(
Ami meg tetszett nekem Zachary. A kovetkezo tuti az lesz :)
Szerintem a Daniel szép és viselhető név, ha másban nem tudtok kiegyezni, valószínűleg ezt is meg fogjátok szeretni jobban, ha már a kisfiatok viseli majd.
Noah név azért nem praktikus, mert a magyarban a Noa női névként használatos csak.
Esetleg még más ötlet:
Conor (magyarban is adható Konor alakban)
Elliot (magyarban is adható Eliot alakban)
Aaron (magyarban Áron alakban)
Colin (magyarban Kolin alakban)
David (magyarban Dávid alakban)
Amik nálam elsők:
Chris, Perry, Lance, Peaton, Noah, Flynn, Martin, Cam(eron), Seth, Wyatt... de ezek nagy része itthon nem játékos.
A Daniel olyan... snassz, mint a David, vagy Peter. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!