Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idősen vettétek el...

Mennyi idősen vettétek el tőle a cumit?

Figyelt kérdés

Volt akkor kistesó, aki cumizhatott, annak ellenére hogy ő tőle megvontátok? mennyi időbe tellett mire felhagyott a cumiért való jajgatással? Mi volt a szöveg, vagy trükk amivel elvettétek?

Első sorban olyanoktól kérdezem, akiknek elalváshoz használja a babája..nekem csak alváshoz kapja meg, meg néha sétához vagy ha rossz napja van.

2016. jan. 8. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az 5. vagyok.Szerintem ne tervezz ennyire előre....majd az élet adja hogyan is lesz.Úgy gondolom kicsi még a fiad nagyon!
2016. jan. 9. 18:06
 12/13 A kérdező kommentje:
lány. igen, tudom hogy még kicsi hozzá...vagyis érzem..csak kíváncsi voltam mi az általános leszoktatási időpont...de úgy látom kb. a 2.5 reális
2016. jan. 9. 18:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vettük el. Magától tette le 3,5 évesen. Ekkor már csak éjszakára használa. Közben a kistesója is cumizott. Ő egyébként szintén magától tette le, nem sokkal később, 1,5 évesen. Egy csúnya torokgyulladás közrejátszott azért.
2016. jan. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!