Szinte 3 honapos fiam este 20-30 percet ordit, sir. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
nappal nincs gond vele igazan jo baba. Sir ha ehes vagy ha faj a hasa vagy ha lerakom s otthagyom egyedul hogy fussak el a wcre :p .. Van hogy kicsit nyugos de na..eltelik.. De egy jo par napja este ugy nekifog sirni orditani.becsukja a szemeit s csak ordit.nem kell ilyenkor a cumi se a cici se.biztos hogy nem a hasa faj. A dokival telefonon beszeltunk azt mondta hogy nincs hogy a foga fajjon ilyen hamar. En arra gondoltam hogy nagyom kifarad estere mert nappal max 2-3 orat alszik osszesen.. A ferjem azt mondta hogy mivel nagyon sajanalja ha meg elofordul parszor akkor felviszi a surgossegire hogy vizsgaljak ki mi lehett a baj. Szukseges ez? Szerintem egy kicsit tulzas2016. jan. 8. 07:49
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem álmos is lehet.
Nekem akisebb fiam csinálja ezt 1 hónapos kora óta. Arra jöttem rá, hogy az egész napos zajban (a bátyó nem kíméli) teljesen elfárad, nem piheni ki magát és estére aludni akar.
Igazam is lett nála végülis, mert az első pár hónapban az oldotta meg, hogy dupla vacsorát kapott üvegből 1 óra eltéréssel, biztosan megette így a rendes adagját és kidőlt.
Azóta gyakorlatilag reggelig alszik, de még most is elkezdi a sírást este 8 körül és vacsora után beájul reggelig. 4 hónapos most.
2/2 anonim 

válasza:

Valószínüleg tényleg csak túlságosan fáradt.
De azért adoki sem igazán ért a témához, mert elég sok gyereknek jöhet ilyen korán a foga. Nálunk a csala´dban minden gyereknek kb 3 hónaposan már volt egy foga - és ez minimum 10-12 gyereket jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!