3 gyereket vállalók nektek mennyi az össz bevételetek?
Figyelt kérdés
Nekünk nettó 450 ezer durván + adókedvezmény. Hitelünk nincs, biztosításaink vannak. Ti így vállalnátok a 3. babát. Bár már úton van, csak meg vagyok ijedve. Van miért vagy csak a hormonok. Köszönöm a válaszokat!2016. jan. 5. 14:48
1/9 anonim 

válasza:

300 ezer+adókedvezmény+hitel. Biztosítás nincs.
2/9 anonim 

válasza:

Tervezünk még egy 3. babát is valamikor a távoli jövőben. A bevételūnk kb. 650 ezer nettó, ebben a gyerekek után járó kedvezmények is benne vannak. Hiteles lakásban élünk, saját autónk van.
A Ti bevételetek nem annyira rossz, főleg úgy, hogy nincs hiteletek. Merjetek belevágni! Persze, azt nem írtad, hogy mekkora egyéb havi kiadásotok van.
3/9 anonim 

válasza:

Hasonló, mint az utolsónál.
Ha dolgozom én is, akkor 700 körül mindenestől, de 3 gyereknél elég, ha egy elkap valamit, akkor táppénz és mindjárt lemegy a bevétel is. Megtakarítások vannak mellette, de van hitel, autó és két lakás, amiket le kell cserélni majd egy nagyobbra, ha kimegy a hitel az egyikről végre.
4/9 anonim 

válasza:

310 körül kapunk ketten. Saját autó, családi ház van.
5/9 anonim 

válasza:

Saját ház,autók,vállalkozások(férjemnek és nekem is).Kb. 500-600 ezer a havi bevétel.Hitel nincs,biztosítások(mindkét kocsira casco,a házra,és mindkettőnknek kockázati)vannak.Szerintem nincs okod aggódni(bár a mai világban soha semmi nem biztos,csak ami elmúlt)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit kevésnek tűnik a bevételünk.
2016. jan. 6. 13:41
7/9 anonim 

válasza:

Az 5. vagyok.Szerintem nem kevés,mondjuk ez az igényeitektől is függ.Mint írtam nekünk több(konkrétan 2) kocsink van mindkettőt nap,mint nap használjuk,(mivel fővárosiak vagyunk elég sokat),csak maga az üzemanyag havi szinten összességében kb.50-60 ezer ft.Van fűtött medencénk,ez szintén plusz költséget jelent.A legnagyobb gyerekünk már egyetemista,amíg idáig eljutott nem volt olcsó(tandíjas suliba járt,aminek havi 40 ezer ft volt a költsége).A középső most kezdte a sulit,a kicsi az ovit,hát,az sem ingyenes,plusz a külön órák(karate,zenés torna,lovaglás).
8/9 A kérdező kommentje:
Mi kisvárosban lakunk egy kocsival. Jóval kevesebb az erre jutó kiadás. Kicsit megnyugodtam, köszi a biztatást!!!!
2016. jan. 8. 22:03
9/9 anonim 

válasza:

A 7. vagyok!Akkor ne aggódj!Jó egészséget,és sok boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!