Jó így? Szilvia Ilona
Figyelt kérdés
Mit gondolsz a párosításról?2016. jan. 3. 18:58
2/21 anonim válasza:
Ezek túl régies nevek szerintem. Ma már egyik kislánynak sem adnak ilyen neveket. Csak csúfolni fogják később.
3/21 anonim válasza:
Egyik név sem tetszik. Ilona (Icuka) kifejezetten csúnya.
4/21 anonim válasza:
Nekem sem nyerő a párosítás. Rettentően komoly a hangzása a kettőnek együtt.
5/21 anonim válasza:
Furcsa hangzása van a két névnek együtt, de bemutatkozáskor úgy sem fogja a két keresztnevét mondani.
6/21 anonim válasza:
Szilvia Nóra
Szilvia Hanna
Szilvia Réka
Inkább ilyesmiket tudnék elképzelni.
7/21 anonim válasza:
Annyira nem rossz. Láttam már itt jóval cifrábbakat...
8/21 anonim válasza:
szerintem mindkét név gyönyörű,együtt meg főleg!! :)
9/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, bemutatkozásnál meg úgyis csak az egyiket mondja. :)
Csúfolni azért mert régies neve van? Ezerszer inkább legyen ilyen neve, mint Mira, Hanna, Léna, Leila...
A két gyerekem neve Tamás György és Eszter Éva.. A Sándor is és az Éva is a nagyszülők után van. Engem cseppet sem érdekelt, hogy ez régies vagy sem. Jelentősége volt a nevüknek és illik hozzájuk. Gyerekként és felnőttként is használhatóak.
10/21 anonim válasza:
Nekem tetszik.
"Csúfolni azért mert régies neve van? Ezerszer inkább legyen ilyen neve, mint Mira, Hanna, Léna, Leila... "
Nos, pl. Honty Hanna sem tegnap született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!