Szülés után derékfájás?
A nagyobbik lányomat 2,5 éve,a kicsit 9 hónapja szültem...
Igazából a nagyobbik születése óta eléggé fáj a derekam.Lehet ez a szüléssel össze függésben?Járt más is így esetleg? :(

Igen, sajnos. Ortopéd orvos felírt egy "deréktarót" (nem tudom a pontos nevét), sajnos ha leülök benne felcsúszik, továbbá egy mérettel nagyobb nadrág kell, hogy elférjen... És nekem a bokasüllyedés is probléma. Kicsit megváltozik a súlyeloszlás ilyenkor, illetve szülés után hirtelen "visszadőlsz". Kaptam új talpbetétet, kicsit jobb.
Nálunk 2,5 év és 7 hós babák vannak...

3hete szültem a 2. babámat.Már van egy 4 évesem.
és 11 éve meg van műtve a gerincem-ferdülés miatt.
Én inkább a műtéttel hozom összefüggésbe,de a kis korkülönbség is okozhat hátfájást.Még nem "heverte" ki a szervezeted az előző szülést,és most hirtelen megint megterhelted.
Nekem is pokol most,de reménykedem,hogy jobb lesz.
Köszi a válaszokat.
Igazából nekem már az első szülés után rögtön jelentkezett a derékfájás,tehát szerintem nálam nem függ össze,hogy kicsi a korkülönbség... És nem kaptam gerincérzéstelenítőt sem,az elsőnél csak a másodiknál... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!