Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mi legyen helyette?

Szerintetek mi legyen helyette?

Figyelt kérdés

Van egy Graco elektromos babahintánk,alig használt kifogástalan állapotban.De kislányomnak nem jött be,meg ki is nőtte.Gondoltam felteszem netre eladni.Valami hasznosat szeretnék az árából venni kislányomnak,most 10 hónapos.Akár játékot is.De semmi ötletem.De gondoltam arra is,hogy babakocsira cserélném,(20 ezerért vettük a hintát),mert van egy szuperjó,nagy babakocsink,(kölcsönkaptuk) de rettentő nehéz,és mi emeleten lakunk.Esernyőre csukható,két irányból tolható babakocsi érdekelne,szerintetek van ilyen?

Légyszi adjatok ötleteket!!!

2010. márc. 25. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! 20e-ért már tudsz venni szülőkaros triciklit, igaz még kicsi hozzá de hamarosan betölti az 1 évet és szerintem akkortól már el van benne. Esernyőre csukható két irányból tolható kocsi? Na erre kíváncsi leszek milyen választ kapsz, ilyen kocsit keresek én is :) Ha találsz megírnád?
2010. márc. 25. 13:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Még nem találtam ilyet.

De olyan kocsi csak van ami két irányból tolható,de nem egy hatalmas dömper.

2010. márc. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!