Lehet kapni mostanában a kínaiban, Lidl-ben bakancsot, csizmát 7 éves fiúra, ami elfogadhatóan néz ki?
Nem, mert rettenetesen gagyi anyagból van, és nem is bírja sokáig.
Akkor inkább Deichman, ott úgyis akció van ilyenkor.
Lidl-ben jók vannak, de nem tudom, meddig van méret.
Kínaiak nekem nem váltak be, szétesnek, a talpuk kijön stb. Lidlben húgomék jókat vettek, de nem tudom hogy most épp van-e. Esetleg a weboldalukon nézz akciós katalógust.
Én a Decathlont ajánlom, nagyon olcsón lehet kapni bakancsot (3500-7000-9000-es típusok vannak talán), nálunk a fél iskola olyanban jár.
Kínaiban nem veszek semmit, legtöbbször iszonyú rossz minőségű/anyagú/színű/mintájú cuccok vannak, ráadásul a garancia sem érvényesíthető rendesen.
Lidl-ben vettem csizmát a 8 éves fiamra, de az még nov-ben volt, most nem tudom van-e.
A Decathlon-t tudom ajánlani én is, szinte minden cipőjük onnan van a gyerekeknek és még sosem ment tönkre semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!