Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Karácsonykor feltettem egy...

Karácsonykor feltettem egy fényképet a gyerekemről a fb-ra, és egy távolabbi ismerősöm megosztotta a képet. Ezt valahogy tudom törölni (az ő megosztását)? Vagy mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 20:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Így egy fokkal kevésbé zavar, hogy tudom, hogy az ő ismerősei ettől még nem látják. Azért zavar amúgy, mert az egy dolog, hogy az én saját kb. 80 ismerősömmel megosztok valamit, az pedig egy másik dolog lenne ha valaki azt megosztja még ezerrel.

Nem hiszem, hogy a gyerekemet felnőtt korában fogja zavarni az eddigi egy db pólyás kép, és a mostani egy arckép, nem olyan fotó amit szégyellnie kellene, engem inkább az zavart, hogy azt hittem, hogy így jóval nagyobb közönség látja, mint akiknek valójában szántam.

Ettől függetlenül írni fogok az illetőnek, mert nem értem, hogy miért osztotta meg, nem vagyunk rokonok, meg semmi. Lehet hogy tényleg véletlen...

2015. dec. 27. 20:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem sok értelme van annak, hogy megosztja, mivel ha te úgy állítottad be, hogy csak az ismerőseid lássák a képet, akkor ha ő ezt megosztja, akkor sem láthatja senki más, akinek ezt nem tetted lehetővé. Megosztani csak publikus dolgokat érdemes. De egyébként ezek mind le is vannak írva a facebookon, csak meg kell keresni.
2015. dec. 27. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha megosztja a képed, akkor az ő ismerősei is látják..
2015. dec. 27. 21:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, rosszul tudod...
2015. dec. 27. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
próbáld csak ki ;)
2015. dec. 27. 22:29
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

"nem mindegy, hogy az okos ember hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik"

próbáld ki te, de most nézzél is...

[link]

2015. dec. 27. 23:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Tiltsd le. Jelentsd az illető képét. Szólj neki h törölje le!
2015. dec. 28. 00:01
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
próbáltam már, de mind1 legyen igazad. Okoska. Nem fogok leállni hülyékkel vitázni :) Pá!
2015. dec. 28. 07:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, te annyira hülye vagy. Mit nem fogsz fel azon, hogy ha te beállítod, hogy kik láthassák a képedet, akkor azt hiába osztják meg, más nem fogja látni, mint akiknek te eleve megengedted? Nézz utána, a fb neked is ugyanúgy elárulja ezt a titkot, mint bárki másnak, aki vette a fáradságot, hogy megismerje a működését, ha már használja.
2015. dec. 28. 10:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne tedd ki .
2015. dec. 28. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!