Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislánynak melyik név legyen?

Kislánynak melyik név legyen?

Figyelt kérdés

Árven

Auróra

Fedóra

Holli

Jana

Száva

Véda

#Fedora #Jana #Aurora #véda #Árven #Holli
2015. dec. 26. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Száva vagy Jana.
2015. dec. 27. 08:08
 12/15 anonim válasza:
90%
Nekem tetszik az Árven és a Jana név is. De Szerintem Véda legyen. :)
2015. dec. 27. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

"Én meg azt nem értem, hogy miert kell minden gyereknek: Hanna,Anna,Lili,Jázmin nevet adni.

Ezek a nevek amit a kérdező felsorolt, mind szép!

Szerintem meg a tucatnév "Lili" a gáz."

Igen, és csak ez a 4 név létezik még azon kívül, amiket a kérdező felsorolt?

Lívia, Eszter, Veronika, Anikó, Sára, Júlia, Teodóra, Adél..persze, tudom, ízlések és pofonok, de Holli? Komolyan? Vagy Jana, Árven?

Lehet ám szép, normális, külföldön is használható nevet választani, ami egyáltalán nem tucat. Az utóbb felsoroltakból szerintem egyedül az Eszter, ami mostanság gyakoribb, a többi nem.

Na mindegy. Nem nekem és a gyerekemnek kell felnőnöm ilyen névvel, mindenkinek szíve joga olyan nevet adni a gyerekének, amilyet akar.

2015. dec. 27. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Engem Árvennek hivnak es nagyon szeretem :) de a tobbi felsorolt nev is tetszik!
2016. okt. 26. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
Sokkal jobb nevek mint a Maria Kata Erzsi xD Jolan :DDD hat akkor inkabb ilyen erdekes szep neve legyen mintsem Nikolett vagy Margit xD
2016. nov. 2. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!