Flóra, Luca vagy Lilla?
Figyelt kérdés
Nektek melyik név tetszik jobban?2015. dec. 22. 21:16
13/16 anonim válasza:
Luca tetszik a legjobban ezek közül, Flóra a legkevésbé. Érdekes, hogy a Flórián férfinév tetszik, de a Flóráról mindig a biológiai meghatározás jut eszembe.
14/16 anonim válasza:
Egyértelműen Flóra! A legszebb női név.
15/16 anonim válasza:
Én is Lilla vagyok (15 éves), és egyátalán nem tűnik nekem úgy, hogy tucatnév lenne. Nem ritka, de azért nem olyan, mint mondjuk a Petra, hogy van LEGALÁBB egy (szinte) minden osztályban. Pl. az egyik 25 fős osztályban 3 Petra volt, meg még volt, akinek a 2. neve az volt, csak a másikat használta.
A 3 név közül nekem a Lilla tetszik legjobban, a Luca is jó, a Flóra nem tetszik.
16/16 anonim válasza:
Én Flóra vagyok, de a Luca is tetszik, de ha olyasmi is számít, hogy más nyelvekre lefordítva hogy hangzik, akkor a Lucy úgy kicsit tömeges, a Lillának meg most hirtelen nem is ugrik be a megfelelője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!