Mikor kezdjem el kimosnai a baba ruháit?
Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 10:05
1/7 anonim válasza:
Én 27 hetes vagyok és amit eddig vettem ki is mostam, vasalva el van rakva...pont jobban voltam, ezért megcsináltam, végülis portalan helyen van.
2/7 anonim válasza:
Én a 34. héten csináltam meg a mosást, vasalást (akkor jött rám a fészekrakó ösztön, gyorsan bepakoltam a kórházi csomagomat is) és jól tettem, mert késöbb már nehéz lett volna az a sok vasalás!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Én 28 hetes vagyok és én is gondolkodom rajta, hogy elkezdem kimosni őket csak azt hittem ez még korai...Boldog babavárást!
2008. szept. 15. 10:21
4/7 anonim válasza:
Én a 25. héttől gyűjtögettem össze a kisruhákat, és kimosva, vasalva lezártam egy kartondobozba. Persze csak az "első adagot" (56-68-ig), a többi is mosott, de azt még át fogom mosni. Most ott várnak tisztán, bebújásra készen a szekrény tetején. :) 32 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Szia!
Múlthéten tartottam nagymosást, mert a rucik szépen száradtak a napsütésben. Az első adag rucit 56-62, most vasaltam csak ki és minden bent van a szekrényben. A pelusokat pedig most fertőtlenítem, mosom.
31 hetes kismami, aki a harmadik babáját várja
A legjobbakat!
6/7 anonim válasza:
Szia! Én veszélyeztetett terhes vagyok, 24 hetes. Kb. 2-3 hete mostam az első adagot át, ami a kisfiamtól és húgom kislányától megmaradt. Szép napos időben hamar száradt, jó illatos lett. Mivel bent van a szekrényben nem porosodik, jó illatos. A nagyobb méreteket én is későbbre hagytam.
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ!Akkor lassan én is elkezdem őket átmosni!
Boldog babavárást mindenkinek!
2008. szept. 15. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!