Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 2,5-3 eves...

Szerintetek egy 2,5-3 eves kisgyereknek mar valo mesekonyv?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt rendeltem tesom fianak karacsonyra

:)

Szerintetek megerti mar amit olvasnak neki?

19/L

2015. dec. 10. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jesszusm pepi! Azt hittem, csak rosszul látok! Persze, hogy való mesekönyv egy ekkora gyereknek, sőt! Kötelező! A tesódék nagyon rosszul teszik, hogy nem olvasnak szegény gyereknek!

A 2,5 éves kisfiam igazi könyvmoly, olyannyira, hogy mostanra több mesét fejből tud, elalvás előtti meseolvasáskor szólni szokott, hogy : 'Először én mesélek, utána Te, Anya!'

Megszámlálhatatlanul sok könyve van, könyvtári tag is, a könyvtári mesekönyveit is folyton nyüstöli. A 10 hónapos hugijának is már van egy jópár könyvecskéje!

Legyél okos a szülők helyett, és áraszd el könyvekkel az unokaöcsédet! ☺

2015. dec. 10. 14:35
 12/14 A kérdező kommentje:

De akkor ez most nem jo ajandek? :/

Az a baj hogy mar megvettem.. Ma erkezett meg es nem tudom visszacserelni masmilyenre :/

2015. dec. 10. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem rossz, de én a helyedben most inkább mást adnék neki. Ha belefér a keretbe, szerintem rendelj egy másikat, ezt meg tedd el mondjuk a szülinapjára.
2015. dec. 10. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a könyv 5-6 éveseknek való inkább.

Vegyél Bogyó és Babócát, Boribont, Kipp-Kopp-ot, Kisvakondot stb.

2015. dec. 11. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!