Rendszertelen menstruáció?! Többi lent.
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma , hogy a menstruációm állandóan felborul. Hol a hónap elején 5.-én, hol a végén 20-31.-én jön meg. Viszont az elmúlt pár hónapban ( majdnem fél éve) rendszeresen 24.-én jött meg. Most viszont 10.-én, és erős, enyhén barnás, kicsit darabos vérzés. Párommal a menstruáció elött 2 nappal voltam. Mi lehet ennek az oka? ( nem szokott barnás lenni és semmi más "rendellenes" nem szokott lenni.). Egyszer volt egy vetélésem, az a havim is ilyen volt , amikor kiderült, hogy terhes vagyok. A mensivel voltam dokinál is már többször de semmi elváltozást nem talált.. nem érti.. ezt mondta.. Tudna valaki mondani valamit, akinek esetleg hasonló baja van? Előre is köszönöm2015. dec. 10. 11:36
1/2 anonim válasza:
Nem talált elváltozást? Egész pontosan miket nézett meg? Milyenek lettek a laboreredményeid? Hormonok? Pajzsmirigy? Terheléses cukor és inzulin? Ultrahang? stb...?
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos pontosat nem tudok írni, mert a papírjaim lent maradtak nagynénémnél. De sehol nem volt magas, se alacsony. A hormonháztartás rendben és a pajzsmirigyem is rendben van. Ultrahangon sem talált se cisztát, se miómát (családban előfordúlt) A petefészkeim is renben vannak.Egyedüli problémám, hog y a méhszájam bajra húzódik.
2015. dec. 10. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!