Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lorelli comfort kenguruól mi...

Lorelli comfort kenguruól mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Iszonyat kényelmetlen. Nekem a hordozókendő vált be.
2015. dec. 8. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
a babam es en is utaltam a hordozast. de arra jo volt egy tartalek kenguru hogy bevigyem benne olyan helyre ahova a babakocsi nem fer be (pl kisbolt) itt kisvarosban egyikbe se lehet normalisan bemenni babakocsival....szerintme barmilyet veszel - amilyen cuki benne egy 2 honapos olyan degeneraltan nez ki benne egy 10 -12 honapos. a fejuk ferden all vagy rapreselve anyu hatara/mellkasara, imbolyognak ossze vissza stb. en nem sokat tudok a hordozasrol, de nem lattam még olyat hogy valaki normalisan fel tudta volna ugy tenni magara hogy az kenyelmesnek tunjon a gyerek szamara. még talan a hordozo kendpvel vagyok leginkabb kibekulve. az valoban tartja a fejuket. de ha meg mar nezelodnenek belole az is rem kenyelmetlen lehet.
2015. dec. 8. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Onnantól kezdve, hogy kenguru, jó nem lehet.
2015. dec. 8. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez pl tök normálisan tartja őket: [link]

De ez nem kenguru, ez SSC, csatos hordozó.

2015. dec. 9. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
De az SSC is csak ülni tudó babától ajánlott (bár a kengurunál mindenképp jobb még akkor is, ha újszülöttet tesz bele). Nem tudjuk, hogy mekkora babája van a kérdezőnek.
2015. dec. 9. 10:20
 6/9 A kérdező kommentje:
17-én lesz 3hónapos most vacilálok a mei-tai és a csatos hordozó között
2015. dec. 9. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Elvileg mindkettőhöz ülni tudó baba kell, persze sok múlik az egyéb körülményeken is. Figyelj a hordozó terpeszére is! Olyat kell venni, ami állítható, hogy a baba növekedésével együtt folyamatosan biztosítsa a térdhajlattól-térdhajlatig alátámasztást. Legjobb lenne, ha elmennél egy hordozós klubba, ahol ki tudnád próbálni a különféle eszközöket mielőtt megveszed.
2015. dec. 9. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
nem is az hogy nem jól tartja csak nem tud benne mozogni se keze se lába sokszor még a feje sem.
2015. dec. 9. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor a legjobb kompromisszumos megoldás egy kendőanyagú, mindenhol állítható meitai lenne valószínűleg. Érdemes keresni egy klubot, ott bérelni is tudsz, kipróbálhatod, melyik a legjobb.
2015. dec. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!