Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon vágyom babára. De a...

Nagyon vágyom babára. De a parom hallani se akar róla . Hogy lehetne rávenni hogy megis legyen egy kisbabánk? Mar sokszok konnybe van a szemem ha latok egy kismamat, vagy egy anyukat aki epp a kisbabajaval van.22/L

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell megvárnj az 5-10 évet egy kapcsolatban ,arra nem lehet alapozni gondold el ha 10 év után hagy ott se gyerek se párkapcsolat ,40 fölött hova szülj? Legyen boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatod, a gyerek vállaláshoz legyenek meg a körülményeid szerintem ez a fontos.Pàrommal 1,5 éve vagyok együtt , boldog 22 éves kismama vagyok meg van mindenem ami lehet. Az élet ajándéka ez a kis csoda . A vissza pörgetném az időt akkor se csinálném másképp. A vetélést meg fel kell dolgozni hagyj időt neki is.

:)

2015. dec. 4. 18:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Gratulalok a babahoz!! :)

igen kicsit kieljuk magunkat a parommal , es ha o is keszen all ra belevagunk:))

ezt o mondta most nem reg ! :)

2015. dec. 4. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézd, nem csak te vesztetted el a babát, hanem ő is.

Előfordul, sajnos. Tapasztalat.

Hagyd picit gyászolni.

2015. dec. 5. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!