Áruhitel gyesre?

Figyelt kérdés

A férjem fiatalkori hülyeség miatt bar listás (tudom, hogy most nem így hívják, maga a sztori hosszú, hagyjuk)

A tartalékunk ráment jópár felújításra, háztartási gépre.

Erre bekrepált a kazánunk, és javíthatatlan.

Egy kis kandallóval és egy elektromos radiátorral fűtünk.

Gyesen vagyok a második gyerekkel, a hiteltörlesztés még öt hónap.

Van és volt is munkám, csak ugye trükközős, nem jött össze a gyed, illetve a mostani munkám 30-40ezret hoz, viszont feketén.

Fizetni tudnám, csak az kérdéses, hogy megkapom-e.

2015. nov. 29. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

én anno gyedre már kérdeztem, arra nem adnak hitelt csak a providdent.

gyesre szerintem ők se adnak.

2015. nov. 29. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztosan "bar listás" még? A hátralék megfizetése után 1 évvel lekerül a listáról (régen 5 év volt, ma már csak 1).

Ha meg nem fizettétek vissza a hátralékot, szerintem ne vegyetek fel hitelt.

És gyesre nem hinném, hogy kaphatsz.

2015. nov. 29. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyesre tuti nem adnak.
2015. nov. 29. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyedre van olyan bank, aki ad hitelt, ha a többi feltétel rendben van. Gyesre nem.
2015. nov. 29. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha meg nem fizettétek vissza a hátralékot, szerintem ne vegyetek fel hitelt."

Fűteni csak kell, vagy nem? Ha a mosogatógép, az okostelefon vagy a tv krepált volna be, akkor én is azt mondanám, hogy ne vegyenek fel hitelt, de a kazánról van szó. :( Sajnos nem nyár van - bár a kazánok ugye általában nem is nyáron szoktak elromlani.

Áruhitelt GYES-re biztosan nem fognak adni, a bankokat az igazolható jövedelem érdekli, és hiába tudnád fizetni, a GYES összegét kevésnek fogják ítélni. Próbáld meg a Providentet, ők ha jól tudom, adnak, de semmiképp se válaszd az otthoni szolgáltatást. Az otthoni szolgáltatás egy 200000-es kölcsönt 160000 Ft-tal drágít meg, de ezt az oldal kalkulátoránál magad is meg tudod nézni.

Azonban mielőtt hitelt vennétek fel, mindenképpen ellenőrizzétek, hogy a férjed rajta van-e még a KHR listán, mert ha már nincsen, akkor egy 0% thm-es áruhitellel sokkal jobban jártok. Ezt minden évben egyszer bármelyik banknál meg lehet tenni.

Ha sem áruhitelt nem kaptok, sem a Providentnél nem jártok sikerrel, akkor megpróbálhattok használtan venni egy kazánt, amivel ezt a telet ki tudjátok húzni, aztán ha anyagilag jobb lesz a helyzetetek, majd vesztek újat. A jófogáson biztos van fent egy csomó, de én vajmi keveset értek hozzá, mivel panelban lakok.

2015. nov. 29. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:

En regebben dolgoztam aruhitellel, tobb banknal is egymas utan. A gyes-t egyik sem fogadta el jovedelemkent, max kiageszito jovedelemkent, ha volt munkaviszony. A munkaviszonybol szarmazo jovedelemhez hozza lehetett adni a gyes osszeget, de magaban nem szamitott.

Nem hiszem, hogy ez azota valtozott. Ugy tudom hogy max a provident ad gyesre kolcsont, de ott a thm nem valami baratsagos.

Meg egy olyan otletem van, hogy egyszer-egyszer csinaltunk olyan konstrukciot, hogyha a vetelarnak minimum a fele ki volt fizetve onerobol, akkor a masik felere a hitel ment jovedelemigazolas nelkul is, mindegy volt, hogy gyes, vagy barmi. Igazolast sem kellett kernunk hozza, sem bankszamlakivonatot, a havi bevetelt csak bediktalnia kellett az ugyfelnek. Nem tudom, hogy ilyen van-e meg, de ha tudtok jelentos onerot adni, akkor egy probat meger...

2015. nov. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!