Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Új városba költözünk a 3,5...

Új városba költözünk a 3,5 évesünkkel, mire figyeljünk?

Figyelt kérdés

Kislányunk januárban lesz 3,5 éves, most kezdte az ovit, kb. márciusban költözünk be az új házba, új városban.

Én május végén szülök, szóval nekem is új orvos, védőnő stb...

Úgy szeretnénk megoldani, hogy ezt a tanévet még a jelenlegi oviba töltse (tömegközlekedéssel fél óra a távolság az új háztól) és szeptemberben kezdjen helyben új csoportban. Viszont április végétől nem biztos, hogy szívesen utazgatnék, így akkor otthon tartanám? Ez megoldható? Ideiglenes lakcímre be tudjuk jelenteni anyósékhoz, de gondolom ha májusban kell beiratkozni akkorra már kell a hivatalos tartozkodási cím.

Kicsit bonyolult lett, még nekünk sem állt össze a kép, a legfontosabb h ez a sok új történés ne viselje meg a nagylányt.

2015. nov. 24. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy ideiglenesen,csak őt nem lehet anyósékhoz jelenteni,csak ha valamely szülője is vele egy háztartásban lakik.
2015. nov. 24. 13:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, januártól (amíg tart a felújítás) mi is anyósékhoz költözünk és a levelek miatt nekünk is ideiglenes lakcímünk lesz.
2015. nov. 24. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

az új lakcímét majd később pótolod, addig meg felvételizteted másik oviba, területileg ahol élni fogtok, úgy is szeptembertől van kezdés

és az ovi kötelező, nem? szóval otthon tartani, az nem opció..

2015. nov. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!