Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Hegedűs vezetéknévhez...

A Hegedűs vezetéknévhez milyen lány keresztnevek illenek szerintetek?

Figyelt kérdés

2015. nov. 22. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Hegedűs Lilla

Hegedűs Léna

Szerintem mindkettő szépen csengő, dallamos, nőies, felnőttként és gyerekként is viselhető utónév, és jól passzolna a Lia mellé is. :)

2015. nov. 23. 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Liza, Lina, Luca, Léna, Lana, Lora, Zita, Zoé, Dea, Dorka, Dóra, Janka, Panka, Panna, Anna, Hanga, Hella, Léla, Lili, Maja, Mara, Míra, Mona, Emma, Villő, Lelle, Linda, Leila, Lola, Lea, Aida, Adél, Alíz, Réka, Nóra, Gerda, Kitti, Helka, Níla, Flóra, Edit, Lilla, Bella, Milla, Zara, Bora, Pálma, Dalma, Ditta, Gitta, Petra, Vera, Judit, Kinga, Jana, Szonja

Hirtelen ilyen rövid neveket találtam. :)

2015. nov. 23. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Liához hasonlóan 3 betűsek:

Hegedűs Ada ('ékesség ; szépség')

Hegedűs Iza

Hegedűs Éda (' nemes ; birtok ; vagyon')

Hegedűs Noa ('mozgás ; mozgékony')

Hegedűs Éva ('élő ; életet adó ; minden élők anyja')

Hegedűs Ida (' tevékeny ; serény ')

Hegedűs Zoé ('élet')

A Dia, Mia, Nia, Ria, Tia, Via, Zia neveket nem ajánlom, mivel túlságosan hasonlít a Liához és kavarodást okozhat a későbbiekben, mivel könnyű félrehallani.

2015. nov. 23. 15:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Huu.. de szuperek vagytok! :) Van am mibol valogatni! :)) Koszonom!! :))
2015. nov. 23. 21:29
 15/15 anonim válasza:
Hegedűs s-re végződik ami mással hangzó így szerintem nem illene hozzá mássalhangzóval kezdődő kereszt név
2017. márc. 18. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!