Sokat ártok a kislányomnak ha csak egy kínai üzletben tudok neki 2000 kis szandált venni?
szerintem nézz szét pl. a vaterán. Igazán jókat, márkásakat ki lehet fogni-alig használtakat.
Inkább ott nézz körül.
Ugyan már, mikor mi felnőttünk nem volt kókusz matrac, Asso és Elephanten cipő meg hasnonlók. Én nem is tudom, hogy hogyan létezik az, hogy nem nyomorék a fél emberiség.
Sajnos nem mindenki tudja megvenni a méregdrága, állítólag hasznos gyerekcipőket.
Azért érdemes benézni teszveszre, vaterára, ha nagyon furdal a lekiismeret, nagyon jó áron lehet venni egy-kétszer használt nem kitaposott márkás cipőket.
Vagy utólag vegyél a kínai cipőbe egy pici talpbetétet, az is nagyon jó a fejlődő lábnak, egyébként meg a legjobb ha sokat jár mezítláb, persze nem kinn, hanem a lakásban. A lányom kb egy éve ilyenkor indult el, nyáron már az udvaron is mezítláb szaladgált!
20.04, teljesen igazad van :)
Ugyan ez a véleményem a mindenféle tanulókutyákról meg csodajátékokról :) Nekem sem volt anno, (és ugye az itt író többi anyukának sem) mégis normális felnőttek lettünk....többé-kevésbé :)
A kínaival meg nem az a baj, hogy kínai, mert szinte mindent ott, vagy a "környéken" csinálnak, hanem az, hogy vannak üzletek, ahol olcsóbban lehet venni dolgokat. Legalábbis Pécsett ezt vettem észre, hogy a kínai nem olcsó, de legalább drága. Szerintem ezért nézz körül máshol is.
Bocsi, ha hosszúra sikeredtem :)
Utolsó, én is pécsi vagyok, én is így látom :) Árban lassan nincs különbség a kínais, vagy az árkádban vásárolt cuccoknál.
Én a fiam első cipőjét a Humanic-ban vettem, egy kis bakancsot, 2500 forint volt. Szerintem nagyon jó volt, kényelmes és nem gagyi minőség.
NEM ártasz!
ha nem tartja a lábát, annál erősebb lesz, mind a bokája, mind a lábfeje, és minél jobban használja a lábát, annál inkább nem lesz lúdtalpas, ezek a boltozatemelős cipők arra kényszerítik a baba lábát, h ne használja őket, és persze h kialakul a lúdtalp.
A marha divatos és drága cipők miatt van annyi bokasüllyedéses és lúdtalpas gyerek!
Amúgy hadd legyen sokat mezítláb, az a legeslegjobb, max annyi, h majd később rá tudd adni, szoktasd a cipőt a lábára.
Nekünk sem volt ilyenolyan cipőnk... csak gondolj bele, ettől a mai "divattol" kivagyok.
Szia!
Hidd el, nem az számít, hogy HOL veszed a cípőt! Egyébként kínaiban is ki lehet fogni SZUPER cipőket, én is vettem már ott csupa bőr, puhatalpú, csatos, Siesta-fazonú kisszandált 3000 Ft alatt!!! Szóval csak nyitott szemmel kell járni! Ami viszont fontos, hogy ne legyen túl merev a talpa a cipőnek, legyen kellően rugalmas. Nagyon jó kis puha, gumitalpú cipőket is lehet találni.
Egyébként érdemes még a Deichmanban is körülnézni, a Bobby Shoes kollekció szintén ilyen 2-3000 ártartomány, és szerintem elég jók, mi már rengeteg ilyen cipőt vettünk.
Hozzáteszem, hogy én kifejezetten nem szeretem a Siesta cipőket, bármennyire is istenítik, a legtöbb fazon nehéz, merev (a talpa és a felsőrésze is), és egy picit szélesebb lábú, vagy magasabb rüsztű gyereknek már bele sem megy a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!