Facebook kérdés, egy másik kérdés ihletett?
Én a másik véglet vagyok. Nem teszek ki semmit, sem a gyerekről, sem magamról. Letiltottam mindenkit, aki napi több 10 képet rak fel a gyerekről. Én értem, hogy neki ez élete csodája, de én nem szeretném ezt nézni. Elfogadom, csak nem vagyok rá kíváncsi.
A gyerekről meggyőződésből nem teszek fel képet, szerintem ő is egy önálló ember, akinek joga van eldönteni, hogy róla mi terjedhet a neten. Amíg kicsi, addig az én felelősségem ezt kezelni. Szerintem szörnyű az a tény, hogy mire egy gyerek felnő, addigra komplett dokumentáció van róla az interneten, úgy, hogy abba bele sem tudott szólni.
Kéthavonta 2 db,de változó!
Beállított szépruhás nemigazán van,inkább hirtelen elkapott pillanatok!
Beállított képeket nem szeretem,jobb a spontán fotó. Van olyan ismerősöm aki minden mozzanatát felteszi az sok nekem!
Én még senkit se tiltottam emiatt ellenben a megosztós embereket nem szeretem!
Egyébként senkit nem pontozok , majd felfele fogom egyébként. Minden válasznak örülök! :)
Mennyire lehet mérvadó a 'lájk'? Tehát ha most például én ugye gyakran teszek fel képet, de teljesen más szituációkban, egy nap max egyet. Ha jön rá 50-60 like, akkor az azt jelenti annyira nem unják? Mennyire van jelentősége szerintetek?
Megjegyzem én személy szerint ami nem tetszik azt nem like-olom. Sok olyan van, amin csak úgy továbbhaladok. Mint ahogy írtam, a számomra "unalmas" képek.
De kíváncsi vagyok más hogy gondolja. Milyen ez a facebook "kultúra"?
Nálam érdekes, hogy addig, amíg az első, 4 éves fiamról anno hetente raktam fel képet, most a másodikról, aki igaz még csak 6 hetes, csak kettőt, még amikor megszületett (nem szülőszobai kép). És nincs is ingerenciám többet rakni. Képet persze százával csinálunk, de általában a családon belül viber-en küldözgetjük. Ma reggel pl. anyósom vigyázott rá egy órát, lefotózta és küldte a családi viber-en! :)
Like téma: én nem csak azokat lájkolom,ami tetszik, sőt van, amit már unok, mégis rányomok, mert mondjuk kedvelem az illetőt. Van egy barátnőm, naponta selfie-zik magáról, ami szerintem 35 éves korban tök ciki, de neki valamiért mégis szüksége van rá. Na, azt már cikinek tartom, de őt kedvelem, így mégis lájkolom a képeit! :)
A like annyira nem mervado szerintem. Nyilvan ha valaki gyakran raknfel kepet es egyszerre tobbet, az szerintem kevesebb like-t kap, legalabbis a surun kepet felrakos ismerosoknel en nem lajkolok vegig minden fotot, mert vegig sem nezem.
Akirol ritkqn latok kepet, azer inkabb nyitom meg.
De nagyreszt ez attol fugg, hogy kinek mennyi ismerose van.
Nekem nem sok van, mert nem keresgetek ra ismerosokre, nem jelolok vissza, vagy be olyat, akit csak latasbol ismerek, vagy ugy dolgoztunk egyutt evekig, hogy meg koszono viszonyban is alig voltunk.
Nem vagyok tarsasagi leny, nem keresem a kapcsolatokat; soha nem jartam klubokba, de meg a gyerekeim iskolajaban is max koszonoviszonyban vagyok a tobbi szulovel, nem keresgetem oket facen, meg az eletben sem. Szerintem max 100 ismerosom van facen, de oket tenyleg ismerem.
Van baratnom, aki imad baratkozni, folyamatosan osszejovetelekre jar, barkit megszolit, keresi az embereket online is. Neki kb 600 ismerose van bejelolve, azt mondta.
Nyilvan az o fotoit tobben lajkoljak, pedig o is naponta-ket naponta felrak 5-10 kepet, de 600 ember kozott csak akar 20 vagy epp 100 aki meg nem unja, a tobbiek meg max nem nezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!