A kistarcsai kórházban hogyan zajlik a vérvétel? (AFP)
Kétszer kaptam a kérdésemra hasonló választ, és most meg nincs, úgyhogy radírozzák;)
Sajnos még nem vagyok okosabb, de azért köszi, hogy kiállsz mellettem.
Hát eléggé rosszul működnek ott a dolgok.:(
Nekem is oda kellett mennem. Én a dokimtól nem kaptam beutalót csak ráírta az uh-s papíromra hogy hanyadikán menjek AFP-re. Bemész, húzol sorszámot és odahívnak az ablakhoz, oda kell adnod a TAJ-kártyád, személyi, lakcím kártya meg az uh-s papírodat vagy beutalót. Akkor ők ott lent bejegyeznek és "felküldik" az adatokat a nőgyógyászathoz, amit jól írtál az 5. emeleten van. Itt kapsz egy lapon kb 6 ilyen kis ragadós "matricát" amin rajta van a neved meg a TAJ-számod és ennyi. Ezután felmész az 5.emeletre és ott van egy folyosó jobbra, aminek rögtön az elején, az első ajtónál működik a vérvétel.
Sajna ki kell várni a sorodat. Én reggel 8-ra mentem, és 10 körül jutottam sorra.:( Igazából csak lent kellett várnom sokat amíg "bejegyeztek", aminek én értelmét nem látom, de mindegy ez csak a magánvéleményem.:)
Röviden egyébként ennyi. SZóval a lényeg hogy az 5.emeletre kell majd menned, de előtte lent a bejárati recepción be kell jelentkezned, különben nem foglalkoznak veled fönt.:( Sok sikert!
Üdv. 31 hetes kismami
Sokat segítettél, köszönöm.
Még jó, hogy keltett a kislányom, különben most nem tudnám ezeket, reggel megyek fel a kórházba.
(Remélem nem leszek rsszul az éhségtől:s)
Mégegyszer köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!