Ti milyen barackot adtok babátoknak télen, ha nyáron nem raktatok el?
Üvegest.
Bébiételek között keresd.
semmilyet, én almát adtam inkább, meg meggyet - ez is adható már elsők között és szintén lazítja a székletet csak le kell pucolni. Illetve néha adtam üveges barack ivólét (babáknak valót).
De ha annyira adnád neki, akkor inkább üveges bébiételt adj. Fagyasztottat én sem találtam sehol, ezért sem adtam inkább neki, mert a konzerv tiszta cukor.
Illetve nem tudom hány hónapos a babád és miért kell a barack, gondolom mert változatos és mert az alma eléggé hasfogó nem lehet egész nap almát ennie. Na én ezért vezettem be a körtét már 6 hónaposan - a védőnő tanácsára. Elvileg ha gondot okoz, akkor azért okoz mert puffaszt. De én elkezdtem neki adni és gyönyörűen rendbe tette a székletét, ráadásul most még van ugye körte szezonból, télen is lehet kapni, de most még le is fagyaszthatsz. És levesesebb is mint az alma, könnyebb a pépesítése. Esetleg próbáld ki
Mi is kb. akkor fogytunk ki a fagyasztott barackból, szilvából, mikor annyi idős volt a kislányom, mint a tiéd.
Az üveges bébiételek cukrozottak. :/
A bolti fagyasztott barackkal, szilválval meg az a baj, hogy kb. 80%-osan érettek csak, azért nem annyira jók a babáknak. Az enyém meg sem ette, így hát a közeli és távoli ismerőseimnél érdeklődtem, hogy kinek van saját maga által eltett érett barack és szilva felesleges mennyiségben a fagyasztójában, mert átvenném. Mindkettőt találtam. :)
Egy próbát megér. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!