Rangsorolnátk a következő neveket: Kamilla, Leila, Kornélia, Abigél, Johanna, Maja?
1.Johanna
2.Abigél
3.Kamilla
4.Leila
5.Kornélia
6.Maja
1. Kamilla: ez az egyik kedvenc lánynevem, rajta is van a listánkon, ha kislányunk születik, valószínűleg ezt a nevet fogja kapni :)
2. Leila: vicces, de ez pedig pont a másik kedvenc lánynevem, természetesen ez is listás, olyannyira, hogy gyakorlatilag holtversenyben áll a Kamillával :D
3. Maja: bájos és kedves névnek tartom, egyébként így hívják a húgomat is, valószínűleg ezért is áll közel a szívemhez ez a név :)
4. Kornélia: kicsit úri kisasszonyos, de egyben elegáns névnek tartom, szép és a becézése (Lia) is tetszik :)
5. Johanna: dallamos, minden életkorban viselhető név, a becézése (Hanna) se rossz, de az mostanában elég felkapott lett, ettől függetlenül nekem tetszene :)
6. Abigél: a "gél" végződés miatt mindig valami ilyesmire asszociálok, nekem valamiért nagyon nem tetszik ez a név, soha nem is tetszett, pedig mostanában sokan adják, úgyhogy valószínűleg én vagyok ízlésficamos :)
Egyébként mind a hat név abszolút korrekt és vállalható, szerintem bármelyiket is választanátok, egyikkel se fognátok mellé. :)
Hu nem könnyű választani, nekem mostani divatnévnek tűnik az összes.
Talàn a Johanna az egyetlen ami tetszene csak kár, hogy anna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!