Van közületek olyan aki ikreket szült? Mesélne?
Figyelt kérdés
Mik voltak a tapasztalatok :)?2010. márc. 19. 18:45
1/7 anonim válasza:
Hát hogy ketten lettek :-)
Mire gondolsz?
Gondolom, nem az életemet kell ide gépelni... szóval konkrétan?
2/7 A kérdező kommentje:
szüléssel kapcsolatban :) hogy császár meg ilyenek:)
2010. márc. 19. 19:46
3/7 anonim válasza:
Szia, 2 hete szültem, 1 kislány és 1 kisfiú, 37 hetes voltam amikor beindult a szülés, hála nem volt semmi komplikáció, de sajnos császárral "szültem". ha van kérdésed nyugodtan írhatsz:-)
4/7 anonim válasza:
neharagudj beléd fogok kötni utolsó,pedig nem szokásom, de már ne haragudj,de a császár is szülés, mi a fenének kell idézőjelbe tenni? attól ugyanúgy szülsz nem e?és a végtermék a lényeg:/
én is császárral szültem és szültem nem műtöttek...mit nem lehet ezen megérteni...
5/7 anonim válasza:
Egy barátnőm szült ikreket 8 évvel ezelőtt. Sajna befektették 3 hónappal előbb, de pont időre szült, pedig van, vagy 150 cm a lány... Ő természetesen szült, igaz a második babáért fel kellett nyúlni és kihúzni. Nem emlékszem pontosan, de 2,5 kiló körül születtek a lányok (fejenként). Ráadásul egyedül nevelte őket kezdettől fogva, de nagyon édes, jólnevelt, okos nagylányok lettek! Sosincsenek egyedül! :) És szépen tanulnak, persze ég és föld a különbség köztük külsőleg és belsőleg is. Erre voltál kíváncsi?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm :)
2010. márc. 19. 20:43
7/7 anonim válasza:
Első vagyok: 35+0 hétre születtek, 2 fiú, természetes úton. Sima szülés volt és a terhesség is végig rendben volt. 2300 és 2500 gr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!