Milyen és mekkora anyagi kárt okozott már gyereked (ami alatt nem a saját játékai pusztítását értem, hanem a felnőtt dolgokat)?
A legidősebb lányom leborította a szekrénnyel együtt a nagy képernyős LCD TV-t. Mivel hárman vannak testvérek nem tudok mindenkinek a fenekében lenni. Ez volt eddig a legnagyobb kárunk.
Kisebb károk például a falfirkálás, és a felmosóvízben megúsztatott mobiltelefon.
szinte mindenki válaszából tudnék válogatni, ami nálunk is megesett :(
a laptop billentyűzet, a hintőpor, a mikro, stb...
Ez....khömm.Bocs,de aki 10 sorosban írja a károkat,az a szülő hol a csudában van olyankor?Vagy nem próbálja megállítani?Nem értem,tényleg.
Nálunk falfirka volt,meg véletlen pohár-tányértörés,de az is nagyobb korában.Semmi egyéb!Ezek (és a legtöbb eset ilyen) tök átlagos dolgok,én is török össze néha valamit,még felnőttként is.
A hintoporosnal en voltam a hibas, telefonaltam a konyhaban, kaveztam, es fel oran at nem neztem be a gyerekre. Eszembe jutott meg egy, hoztak a gyedet, letettem a penzt az asztalra, mire megfordultam, a szemem sarkabol lattam, h a gyerek elrohan. Megszamoltam a penzt par perc mulva, egy huszezres hianyzott. Nem beszelt meg a gyerek, igy hiaba kerdeztem, h hova tetted kincsem, azt hitte, h jatszunk, es kacagva rohangalt a lakasban, es mutogatott mindenhova. Delutan lett meg a penz, a fotel oldalaba dugva, addigra ket sirogorcson voltam tul.
Egyebkent tevet leboritani ketto masodperc, egy ismerosnel a vadi uj tevet egy fakockaval bedobta az akkor kb egy eves gyerek, javithatatlan lett.
A samponok kinyomogatasa is megvolt nalunk is, nyilvan egy hateves mellett nem ulsz, mig a kadban van, de megtanultuk a lecket, a sajat tisztalkodo cuccain kivul nincs mas a kadnal. Ha kinyomkodja, marad a szappan, azt utalta, igy rajott, h nem jo buli.
A szulo hibaja egyebkent ebven egyetertek, de nem vagyunk gepek, es 0-24-ben nem tudsz 100%-osan figyelni.
Pl a telefonomoat en tortem el, kiesett a zsebembol, be is tort a kepernyom, bar hasznalhato, de ronda. Ez a gyerekkel is elofordul, es akkor is, ha nem a kezebe nyomid, hanem o kaparintja meg. Ha nem szandekosan rombol a gyerek, hanem ugy sikerul, en nem buntettem. Akkor sem, mikor kiszorta a hintoport, vacak volt osszetakaritani, de cuki volt ahogy ult a feher szobaban. 😃 Es en nem figyeltem, nem az o hibaja.
én a mikrot nem hallottam hogy megy(beindította a gyerek) ugyanis porszívóztam
a hintőport mindig olyan helyre tettem, ahol nem éri el, hát, hogyismondjam, nőtt a gyerek...
laptopot simán megdobta mert a képernyőre figyeltem és nem rá, így megtörtek a billentyű alatti tartó műanyagdarabocskák, van, amelyik billentyű be van ragadva, van, amelyik így hiányzik
a babakönyben benne van, hogy adhatunk lábast fakanalat játszani így vendégségben jobb híjján ezzel tudtuk lekötni itthon soha nem pakolt ki a konyhai szekrényből( a sütőbe szokott pakolászni), így nem is tartottam attól, hogy ha a konyhában van, bajt fog csinálni..de mivel vendégségben meg lett neki mutatva, úgy néz ki gyorsan tanul, az otthoni konyhaszekrény többé nem volt már tabu, mint addig..
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!