Miért kell a textil pelenka? Hány darabot vegyek, elég kettő vagy vegyek többet?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 10:49
21/23 anonim válasza:
Cseh textil pelust keress.. Az jó minoségű és csak 350 db-ja.
Mintás amugy tényleg drágább.
Én a tescoba is vettem 5 db-os textil pelust kéket és az is nagyon jó sztrm akciósan volt 1500 Ft ezek mintásak.
22/23 anonim válasza:
Felesleges a színes-mintás.
Szép mintát gyárt rá a gyerek.
Meg ha pl hypózós típus vagy, mint én, akkor hamar eltűnik.
Én egybemosom őket a fehér törölközővel, lepedővel magas hőfokon. Azt sajna nem sok festék bírja.
23/23 anonim válasza:
Nekem 33 db van, kell is. Ahogy mások is írták, pelenkázóra, büfiztetni, nyálat törölgetni, orvoshoz, védőnőhöz stb. Illetve én szopatáshoz használok el rengeteget, mert nagyon sok tejem van és nagyon ömlik is, simán eláztatok egyet 1, de max. 2 szoptatás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!