1,5 éves kislánynak babakonyha?
Egyszem ekkora gyerek a családban, fogalmam nincs mit lehetne venni. Mama kitalálta a babakonyhát (nekem unokahúgom a kislány), de nem tudom, mennyire van értelme?
Ti lányotok játszik ilyennel?
Elég jó árban vannak, ha csak 1-2 alkalommal játszana vele, inkább mást vennék... de mi legyen a más?
Köszönöm a segítséget
Sztem nagyon megeri a babakonyha egy kislánynak.keresztlanyom 2eves kora óta jatszik vele es most lesz 5eves.
Eleg sokaig "évekig"leköti a gyerekeket.
Szerintem tuti ajándék. :)
A lányom nem volt 2 éves, amikor kapta, akkor nem érdekelte, azóta évente 1-2x játszik vele, inkább csak porfogó :( 5 éves. Őt a legó köti le.
Szerintem is nagyon jó ajándék. A nagyobbik lányom is kb. ekkora volt mikor kapott. Együtt jókat játszottuk vele, egyedül nem nagyon kötötte le, azóta született egy húga is, ő most másfél hónapok óta leköti, tesz-vesz rajt, hozza az ebédet, a 4 éves tesónál is nagy kedvenc még mindig.. Szinte összevesznek rajta, azzal szoktam a nagyot fenyegetni, hogy veszek a picinek is egyet, ha nem engedi oda a tesót.
Egyszóval szerintem tökjó ötlet a konyha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!