Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek terhesség alatt megnőtt...

Akinek terhesség alatt megnőtt a lába, annak visszaállt?

Figyelt kérdés
Terhességem alatt megnőtt a lábam egy méretet. Még van rajtam 10 kg felesleg, szerintetek van esély rá, hogy még visszaáll a lábméretem? Vagy vehetek új cipőket? :-(

2015. nov. 4. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem a harmadik terhességemnél nőtt meg a lábam, szabályosan szétlapultak a csontjaim, kicsi és vékony vagyok, a baba meg 4 kg feletti volt.

Vettem új cipőket, majdnem kiszórtam az összes régit, és kerek másfél év után visszaállat a lábam mérete a régire.

Szomorkodtam a cipők miatt, illetve most hordok néhányat, amiben meg csúszkál a lábam...

2015. nov. 4. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére visszaállt. Igaz, fogytam 25kilót.
2015. nov. 4. 23:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor van még remény, de nem sok. :-)
2015. nov. 5. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Anyukamnak 4 terhessegtol 39-rol 41-42-re nott a laba.

De o is, es a baratnoje is (2 gyerekkel) azt mondja, ez leginkabb attol van, hogy terhesseg alatt, meg utana a babaval, kenyelmes cipot hordanak a nok, es "elkenyelmesedik" a lab es szetlapul, ahogy mar elottem is irtak. Jo, tobb terhessegnel a 2-3 szamos novekedest nem lehet arra fogni hogy csak szetlapult a lab, de egynel meg igen.

Az en tortenetem kicsit mas:

3 kilot hiztam terhesseg alatt, 75 kiloval szultem (178 centi magas vagyok, nekem ez jo suly volt) kis hasam volt es vegig magassarku cipoben jartam. Nyari baba volt a kisfiam, sokszor megdagadt a labam a hosegben, de ereztem hogy nem lesz gond, nem nott. Terhesseg utan ugyanolyan maradt a labam, foleg hogy jott a huvosebb ido. A regi cipoimet hordtam. Viszont a szules ota hiztam 30 kilot, jelenleg majdnem 100 kilo vagyok :-( 85 kilo ota mar szoritanak a cipoim, es azert sem kenyelmesek, mert nehez ezt a sulyt magas sarkakon vinni :-S

Muszaj lefogynom,nagyon gazul nezek ki,es bizom benne hogy a fogyassal jok lesznek a cipoim ujra.

Meg valami, anyukam a jeggyurujet is tobbszor tagittatta, mert soha nem lett olyan a keze mint lanykoraban. Ram sem jon fel jelenleg, szules utan felment, 80-85 kiloig tudtam hordani,most azt sem :-(

2015. nov. 5. 16:33
 15/15 anonim válasza:
Nekem 41-es volt, és 43-as lett...
2015. dec. 19. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!