Akinek terhesség alatt megnőtt a lába, annak visszaállt?

Nekem a harmadik terhességemnél nőtt meg a lábam, szabályosan szétlapultak a csontjaim, kicsi és vékony vagyok, a baba meg 4 kg feletti volt.
Vettem új cipőket, majdnem kiszórtam az összes régit, és kerek másfél év után visszaállat a lábam mérete a régire.
Szomorkodtam a cipők miatt, illetve most hordok néhányat, amiben meg csúszkál a lábam...

Anyukamnak 4 terhessegtol 39-rol 41-42-re nott a laba.
De o is, es a baratnoje is (2 gyerekkel) azt mondja, ez leginkabb attol van, hogy terhesseg alatt, meg utana a babaval, kenyelmes cipot hordanak a nok, es "elkenyelmesedik" a lab es szetlapul, ahogy mar elottem is irtak. Jo, tobb terhessegnel a 2-3 szamos novekedest nem lehet arra fogni hogy csak szetlapult a lab, de egynel meg igen.
Az en tortenetem kicsit mas:
3 kilot hiztam terhesseg alatt, 75 kiloval szultem (178 centi magas vagyok, nekem ez jo suly volt) kis hasam volt es vegig magassarku cipoben jartam. Nyari baba volt a kisfiam, sokszor megdagadt a labam a hosegben, de ereztem hogy nem lesz gond, nem nott. Terhesseg utan ugyanolyan maradt a labam, foleg hogy jott a huvosebb ido. A regi cipoimet hordtam. Viszont a szules ota hiztam 30 kilot, jelenleg majdnem 100 kilo vagyok :-( 85 kilo ota mar szoritanak a cipoim, es azert sem kenyelmesek, mert nehez ezt a sulyt magas sarkakon vinni :-S
Muszaj lefogynom,nagyon gazul nezek ki,es bizom benne hogy a fogyassal jok lesznek a cipoim ujra.
Meg valami, anyukam a jeggyurujet is tobbszor tagittatta, mert soha nem lett olyan a keze mint lanykoraban. Ram sem jon fel jelenleg, szules utan felment, 80-85 kiloig tudtam hordani,most azt sem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!