Adél vagy Abigél? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2015. nov. 4. 13:28
21/26 anonim válasza:
Abigél. Szerintem menő név, én szívesen viselném. Talán már csak azért is, kevesebb van belőle, mint Adélból. :)
22/26 anonim válasza:
11-04 14:14
Te aztán igazi kultúrbarbár vagy :D Csak kár, hogy Léda volt Adél, nem Csinszka...
23/26 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy tetszenek (vagyis inkább nem).
Adél nekem már általanos iskolában volt osztálytársam (s 40 éves vagyok - jut eszembe, említett Adéllal oviba is együttjártam:)
20 évesen is volt kollégám Adél, szóval nekem nem fura, hozzájuk kötöm.
Abigélt magyart egyet se ismerek, de itt Angliában nagyon felkapott olyan 10-15 éveseknél főleg.
25/26 anonim válasza:
Hát Abigél.... sokkal-sokkal szebb. Vagy Ágota. Adél az olyan nem is tudom... tartózkodó, rideg, felsőbbrendű nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!