Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 év fogamzásgátló szedése...

1 év fogamzásgátló szedése után most abbahagytam a szedést, lehet ettől most hasfájásom, hasfeszülésem meg enyhe vérzésem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Tehát egyrészt azért hagytam abba a szedést, mert gyakran volt köztes vérzésem, ahogy a legutolsó esetben is. Pnteken kellett volna továbszednem a gyógyszert. A rendes megvonásos vérzésem csak 2 napig tartott, 2 napra megzűnt majd pecsételgetéssel folytatta. Fáj nagyon a hasam, leszakad a méhem, hányingerrel küzdök napközben (Hol rámjön, hol elmúlik) emellett fel vagyok puffadva már vagy 1 hete.

Múlt héten csináltam egy tesztet reggeli vizeletből, aminek a mennyisége nagyon kevés volt, és negatív lett.

Szerintetek ez mi lehet? Orvoshoz most nem tudok elmenni :(

2015. nov. 1. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogamzasgatlo szedese is okoz hanyingert.Tesztelj ujra hatha mutat valamit.Ha negativ en felkeresnek egy nogyogyaszt.
2015. nov. 1. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
A koztes verzes meg azert van tan mert a gyogyszer nem vekonyitotta el rendesen a mehnyalkahartyat.Magyarul nem jo az a bogyo mar neked.Olvass utana nekem igy remlik. :)
2015. nov. 1. 17:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Említettem én a dokimnak, hogy ez így nem jó. És mondta mindig, várjam meg a következő ciklust. Akkor 2 hónapig rendben volt minden.

Hát holnap ha tudok, veszek egy tesztet, max majd kedden vagy szerdán megcsinálom.

Bár első terhességemnél a mellem fájt, most nem fáj.

Köszönöm a gyors válaszodat :)

2015. nov. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!