1 év fogamzásgátló szedése után most abbahagytam a szedést, lehet ettől most hasfájásom, hasfeszülésem meg enyhe vérzésem? Bővebben lent
Tehát egyrészt azért hagytam abba a szedést, mert gyakran volt köztes vérzésem, ahogy a legutolsó esetben is. Pnteken kellett volna továbszednem a gyógyszert. A rendes megvonásos vérzésem csak 2 napig tartott, 2 napra megzűnt majd pecsételgetéssel folytatta. Fáj nagyon a hasam, leszakad a méhem, hányingerrel küzdök napközben (Hol rámjön, hol elmúlik) emellett fel vagyok puffadva már vagy 1 hete.
Múlt héten csináltam egy tesztet reggeli vizeletből, aminek a mennyisége nagyon kevés volt, és negatív lett.
Szerintetek ez mi lehet? Orvoshoz most nem tudok elmenni :(
Említettem én a dokimnak, hogy ez így nem jó. És mondta mindig, várjam meg a következő ciklust. Akkor 2 hónapig rendben volt minden.
Hát holnap ha tudok, veszek egy tesztet, max majd kedden vagy szerdán megcsinálom.
Bár első terhességemnél a mellem fájt, most nem fáj.
Köszönöm a gyors válaszodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!