Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállal valaki 3 vagy...

Miért vállal valaki 3 vagy annál több gyereket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok oda a gyerekekért de azt még megértem hogy valaki kettőt vállal. Mert pl.kell a testvér. De többet miért?
2015. okt. 26. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Figyelj már büdös nyúl, neked tényleg azért vannak vagy lesznek gyerekeid, mert fogy a magyar?

Szerintem ez kit érdekel?:) Hol érdekel engem, h melyik nép fog fennmaradni a holtom után és ki fogja uralni a bolygót? Van olyan, aki ennek tudatában vállal 6 gyereket pl?

Az én gyerekem azért van nekem, h egymást boldoggá tegyük amíg itt élünk, ebben a 60-70-80 évben.

2015. okt. 26. 10:56
 12/15 anonim ***** válasza:
7# - teljesen egyetértek én is mindig értetlenül nézem, mikor emberek gondként fogják fel a gyereket... Nekem pont, hogy célt adott az életemben és a karrieremben sem tartanék sehol, ha nem lett volna kiért elérnem a sikereimet, magamért soha nem erőltettem volna meg magamat.
2015. okt. 26. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

3-at tervezünk, most van úton az első, aztán majd meglátjuk, hogy utána hogy alakul. Régebben mindketten kettőre vágytunk, aztán ez valahogy időközben megváltozott. Az okát nem tudom, mindkettőnknek 1-1 testvérünk van, mégis valahogy, ha most elképzeljük magunkat, 3 gyerekkel érezzük teljesnek a képet.

Sokan tervezik eleve így, de van, akiknél becsúszik egy harmadik. Nem hiszem amúgy, hogy a gyerekvállalást lehetne igazán racionális okokkal magyarázni, ahogy azt sem, hogy miért vágysz egy adott életmódra.

Nekem egyáltalán nem fura, ha valaki 0-1-2-3+ gyereket vállal, ő így érzi jónak, ez ad neki valamilyen lelki pluszt.

2015. okt. 26. 11:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Másodikat sem azért vállaltunk, mert "kell a testvér", szerintem ez hülyeség. Az első, és a második gyereket is azért vállaltunk, mert nemes egyszerűséggel csak szerettünk volna gyereket. A harmadikat is - ha majd lesz -, azért fogjuk vállalni, mert úgy érezzük, hogy van hely az életünkben még egy gyereknek. Mondjuk én világ életemben 4-5 gyereket szerettem volna, de most már kiegyeztem a hárommal.
2015. okt. 26. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem azért van 3 gyerekem mert az első 2 gyerek fiu ,igy kellet egy kislány is ,de ha fiu lett volna akkor is megállunk 3 gyereknél .
2015. okt. 27. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!