Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ötleteket szeretnék kérni a...

Ötleteket szeretnék kérni a narancs izü vitamin beadásához, mibe rejtsem el hogy ne érezze annyira a kisfiam?

Figyelt kérdés
18 hos kisfiamnak kellett venni narancs izü vitamint és nem izlik neki.Tegnap sokáig "kergetöztem" vele hogy megigya végül le kellett fogni és beleöntöttem a szájába.Nem akarom ezt csinálni minden nap ezért ötletekek szeretnék kérni hogy mibe rakjam ,probáltam anyatejbe és körtelébe illetve vizbe higitani de sajnos nagyon lehet rajta érezni a vasat.
2010. márc. 17. 14:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én pont így voltam a szintén 18 hósommal, mint Te. Egyszerűen beleöntöttem a szájába én is, és utána bohóckodva beletömtem a szájába vmi finom falatot, akkor éppen a kenyérbél kemény gombóccá gyűrve volt a sláger. (komolyan, mint a kutyáknál a jutifalat) És ha nem volt hajlandó bevenni, akkor én ettem meg helyette, hogy jaj, de finom. (szerintem borzalmas) Egy-két hét után egy szó nélkül nyitotta a száját, azóta sincs gond.
2010. márc. 17. 15:15
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ szerintem kiprobálom :-)
2010. márc. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!