Hogyan telik ez a hosszú hétvége? Milyen dolgot csináltok családi körben?
5,5 és 7 évesek a gyerekek.
a 23.-át telezsúfoltuk, mert ritkán jutunk el Pestre: belefért a Hadtörténetiben némi családi napozás, Halászbástya és várbeli gyönyörködés, meg a Vajdahunyadvári Mez.gazd.múz.-ban a Szavannás interaktív kiállítás. Meg csomó metrózás-mozgólépcsőzés stb, nagy élmény :)
Én totál beteg vagyok, tegnap délelőtt főztem-mostam-teregettem-ruhát pakoltam-mosogatógépet ki-be stb szóval házimunka, de délután megjártam az ügyeletet és utána pihentem, a gyerekek meg anyukámnál voltak a kertben, nagyon jól szórakoztak: diótörés, levélkupacolás, fáramászás stb. Kiélvezték a szép időt.
Mára kirándulás volt betervezve ,de még nem bírtam volna, délelőtt együtt rendet raktunk-kitakarítottunk, közben főztem, utána másfél órát játszótereztünk. Délután társasozunk, talán le is megyünk levegőzni, ha bírok.
Mi gyászolunk elsôsorban, édesapám elhunyt múlt szombaton tragikus hirtelenséggel:-(
De mivel az élet "nem állhat meg"(nem hagyhatom el magam), tegnap játszóztunk délelôtt a 3 évesünkkel, sétáltunk, ebédeltünk, délután beszereztünk pár dekorációs kelléket, amivel elterelem a gondolataimat kicsit és elôre készülök a Mikulásra. Férj mától üzleti útra kellett menjen, ma itthon játszunk és kicsit a pocaklakóra is koncentrálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!