Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen fajta kutyát ajánlanáto...

Milyen fajta kutyát ajánlanátok lakásba gyerek mellé?

Figyelt kérdés
Egy kétszobás lakásban élünk egy 6 és egy 4 éves gyerekkel. A házunk közelében van egy nagy park, ahol a sétáltatás megoldható. Mindenhol a golden retievert ajánlják első helyen gyerekek mellé, de nem túl nagy ő nekünk?
2015. okt. 23. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%
Nekünk westink volt,2-en(a kisfiammal) éltünk másfél szobás lakásban.A kutyus kosara az előszobában volt.Napi 3x vittük le hétköznap,hétvégén,vagy ha otthon voltunk 4x is.Én lakásban nem tartanék nagy testű kutyát még akkor sem,ha napi 5x levinném....most kertes házban élünk,közép méretű schnauzer-ünk van,természetesen az udvaron!
2015. okt. 23. 22:36
 12/14 anonim válasza:
28%

Jajj jöttek azok hogy semmi féle kutyát lakásba... nem ez volt a kérdés emberek!

Amúgy ha úgy gondolják hogy lakásba kutyát vesznek akkor mivan? Megakadályozzátok?!! sírok rajtatok X'D

Amúgy nevelés kérdése hogy saját tapasztalatot mondjak láttam már olyat is a barátnőmnél hogy szét edzett pitbull kutya de olyan hogy elszalad melletted meglöki oldalról a lábad a testével és felborulsz.. és olyan nevelése volt hogy még így is tudott normálisan finoman játszani a gyerekkel aki még alig volt 3 éves...

Csak nevelés kérdése

2015. okt. 24. 17:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik a kérdésre válaszoltak, ment a zöld kezecske. Amúgy nem értem azokat, akik a "lakásba nem való kutya" jelszót skandálják, hiszen vannak olyan kutyák, akiket eleve nem is lehetne kertben tartani. Én is tudom, hogy szerencsésebb kertben tartani a kutyát, nem tehetek róla, ha nincs 40-50 millióm egy családi házra. Attól még a gyerekeimet nem akarom megfosztani attól, hogy kutya mellett nőjenek fel. Volt már kutyánk korábban (még a gyerekek születés előtt), így a felelősség súlyával tisztában vagyunk.
2015. okt. 24. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:

nekunk egy bommer van 3 gyerek melle kistestu es birja a strapat turelmes lehet cipelni gyurni ot

lanykutya es ivartalanitva van ragaszkodo turemes es lenyeg NEM hullik a szure!!

2015. okt. 24. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!